Toggle Nav
Filteren

Goudbaren

Goudbaren

Goudbaren verkopen

Wilt u goudbaren verkopen? U kunt aan ons elke soort goudbaar verkopen, van 1 gram tot en met 1 kilo. Goudbaren die wij inkopen moeten te allen tijde afkomstig zijn van LBMA erkende smelterijen (zoals Umicore, Heraeus en Degussa). Deze hebben een zogenaamde status van "Good Delivery". Bezit u een goudbaar die niet op de lijst van de LBMA voorkomt, neemt u dan contact met ons op.

Voor alle goudbaren betalen we u 98% van de huidige goudprijs. In het overzicht hieronder staan alle goudbaren weergegeven met de actuele biedprijs. U kunt uw goud eenvoudig online verkopen via onze website. Naast goudbaren kunt u ook gouden munten aan ons verkopen. Inkoop Edelmetaal hanteert altijd de actuele goudprijzen. Hier leest u onderaan de pagina meer over.

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Dagprijs goud

De dagprijs van goud schommelt ieder moment. Daarom worden onze goudprijzen elke vijf minuten automatisch aangepast. Zo bent u verzekerd van de meest actuele goudkoers. Omdat wij een transparante en eerlijke werkwijze hebben worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9+! Mede omdat we de dagprijs van goud nauwlettend in de gaten houden, zodat we u de meest eerlijke prijs kunnen bieden. Op basis van de goudprijs vindt onze prijsbepaling plaats.

Veilig en vertrouwde verzending.

Uw goudstaaf verkopen doet u gemakkelijk en veilig via onze website. Om ervoor te zorgen dat uw verzending veilig bij ons aankomt, bieden wij verzekerde verzending aan. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen bij ons kantoor in Baarn.