Toggle Nav
Filteren

Gouden munten

Gouden munten

Gouden munten verkopen

Bij ons kunt u bijna alle gouden munten verkopen. Hier vindt u een overzicht van de munten die wij inkopen. De beleggingsmunten zoals de gouden Krugerrand en Maple Leaf zijn doorgaans goed verhandelbaar, waardoor we ze altijd kunnen overnemen tegen een goede prijs. Ook overige gouden 1 troy ounce munten kunnen we inkopen. Indien u een gouden munt wilt verkopen die niet in het overzicht staat, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen de munt dan taxeren en u een aanbod doen, gebaseerd op de huidige goudprijs.

24 producten

per pagina
  1. Gouden Lunar munt 1 troy ounce 2017
    Gouden Lunar munt 1 troy ounce
    Onze biedprijs: van € 1.798,00 tot € 1.868,00
  2. 1 Troy ounce gouden Panda munten
    1 Troy ounce gouden Panda munten
    Onze biedprijs: van € 1.798,00 tot € 1.848,00

24 producten

per pagina

Krugerrand verkopen

Wilt u uw Krugerrand inwisselen? Deze bekende gouden munt is erg populair en goed verhandelaar. Daarom neemt u weinig risico wanneer u de Krugerrand verkoopt aan Inkoop Edelmetaal. Wij baseren onze prijs op de actuele goudprijs. De Krugerrand is 22 karaat en bevat netto precies 1 troy ounce puur goud. Door een kleine toevoeging van koper is de Krugerrand beter bestendig tegen krassen en beschadigingen.

Goud verkopen tegen actuele goudprijs

Leveruw gouden munten in tegen de actuele goudprijs bij Inkoop Edelmetaal. Onze prijzen staan 24/7 in verhouding met de actuele goudprijs waardoor wij u een goudeerlijke prijs garanderen. Deze goudprijs wordt elke vijf minuten volledig geautomatiseerd aangepast.

Veilig en vertrouwd verzenden

U wilt er zeker van zijn dat de verzending van gouden munten perfect verloopt. Daarom bieden wij u een verzekerde verzending aan via onze koerier. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn.