Toggle Nav

Inkoop goud

Inkoop goud

Bent u op zoek naar een punt: inkoop goud? Dan bent u bij Inkoop Edelmetaal aan het juiste adres. We accepteren oude gouden sieraden, gouden munten en goudbaren.

Zo kunt u bij ons terecht voor de gangbare beleggingsmunten als de Krugerrand, gouden Maple Leaf en goudbaren. Ook oude betaalmunten kopen wij in, waarbij we ook voor de Nederlandse gouden tientjes goede prijzen kunnen geven. Daarbij worden ook de minder gangbare gouden munten als Zwitserse Franken, gouden munten van de Nederlandse Antillen.

Doordat de goudprijs zo hoog staat kunnen we voor de meeste gouden verzamelmunten hogere prijzen geven dan de verzamelwaarde.  Vraag daarom een offerte of taxatie aan om uit te rekenen wat uw munten waard zijn.

Voor de gangbare beleggingsmunten kunnen we zelf een biedgarantie geven op de goudkoers. U bent dus altijd gegarandeerd van een goede prijs.

Daarbij zijn wij overtuigd dat het verkoopproces in deze edelmetaalbranche van essentieel belang is. Wij hebben inmiddels bewezen dat wij hierbij de juiste dienstverlening geven aan onze klanten. Ons verkoopproces is transparant, snel en overzichtelijk. Deze combinatie met een zeer scherpe prijs kunnen we realiseren door passende automatisering, gekwalificeerd personeel en de juiste afnemers.

U zoekt dus een punt: inkoop goud? Bekijk onze website en overtuig uzelf!