Toggle Nav
Let op: in verband met de realisatie van een nieuwe ontvangstruimte is afgifte op ons kantoor in Baarn momenteel uitsluitend mogelijk bij transacties vanaf EUR 2.500

Inkoop sieraden

Inkoop sieraden

Ook voor inkoop sieraden kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van sieraden. Wij kopen al uw oude sieraden in:

-       Kettinkjes
-       Armbanden
-       Broches
-       Manchetknopen
-       Trouwringen of gewone ringen
-       Haarspelden
-       Etc.

Wij zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband ECN en hebben professionele taxateurs in huis om u een goede en eerlijke prijs te geven voor al uw sieraden. U kunt vooraf op onze website al een indicatie krijgen van hoeveel uw sieraden waard zijn. Op onze website vindt u een handleiding over hoe u zelf de sieraden kan taxeren. Daarbij hebben wij transparante prijzen waardoor u vooraf kan bepalen hoeveel uw sieraden opleveren.

Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van de verkoop van uw sieraden. U kunt het veilig en verzekerd naar ons opsturen. Zodra wij de sieraden in ontvangst hebben genomen zullen we deze taxeren. Vervolgens wordt contact met u opgenomen voor akkoord, waarna het bedrag direct zal worden overgemaakt.

Inkoop oud goud