Toggle Nav

Klantenservice

Algemeen

 • Uw account
  Als u een bestelling bij ons plaatst, maakt u tevens een gratis account aan. Met de inloggegevens die u na uw bestelling ter bevestiging ontvangt, kunt u inloggen op uw account via onze website.
 • Contact
  Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u gebruik maken van onze klantenservice. U kunt een e-mail sturen naar info@inkoopedelmetaal.nl of ons telefonisch bereiken op +31(0)35 20 31 381.
 • Algemene voorwaarden
  Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en bestellingen. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht.

  Ga naar algemene voorwaarden.

Werkwijze

 • Het proces in kaart
  Online goud en zilver verkopen is bij Inkoop Edelmetaal zeker, eenvoudig en snel. Bekijk de verkoopprocedure.
 • Orderstatus
  U wordt door ons per e-mail op de hoogte gehouden over de voortgang van uw bestelling. Als u vragen heeft over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen. U kunt ook zelf de status van uw order raadplegen.
 • Betalingen
  Een tevreden afhandeling bestaat uit een vlotte betaling. Binnen enkele dagen na de levering en taxatie wordt u uitbetaald middels een bancaire overboeking.

Privacy & Identificatie

Het waarborgen van de privacy van alle gebruikers van inkoopedelmetaal.nl is voor ons van groot belang. We zorgen voor een vertrouwelijke behandeling van alle persoonlijke informatie die ons toekomen.

Bij de verkoop van edelmetalen dienen wij een kopie van uw identiteitsbewijs in onze administratie te houden. Dit is nodig om de transactie af te kunnen handelen.

Levering

Service staat bij ons hoog in het vaandel.
U heeft de keuze uit onderstaande mogelijkheden voor de levering van uw edelmetalen.

 • Afhalen door Mikropakket
  Kies voor een afhaalopdracht door Mikropakket. Uw edelmetaal wordt afgehaald en geheel verzekerd verzonden naar ons kantooradres.
 • Kantoorbezoek
  Maak een persoonlijke afspraak om uw goud of zilver aan te leveren op ons kantooradres.
 • Privé chauffeur
  Maak een afspraak met onze privé chauffeur om uw goud of zilver in uw eigen omgeving te laten ophalen. 

Retourzending

Als een zending bij ons binnen is gekomen voor de taxatie van goud en zilver, zullen we contact met u opnemen over onze bevindingen en de prijs die we kunnen geven. Mocht u dan besluiten de edelmetalen toch niet te willen verkopen dan zullen we deze goederen gelijk retour sturen.