Toggle Nav

Maple Leaf

Maple Leaf munten zijn de meeste populaire beleggingsmunten ter wereld. De Maple Leaf munten zijn in verschillende gewichten en metaalsoorten beschikbaar en zijn gelsagen door de Royal Canadian Mint uit Canada.

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

De Maple Leaf munten zijn altijd te verkopen bij Inkooop Edelmetaal tegen de actuele zilver-, goud- of platinaprijs. Wij garanderen dat wij een eerlijke en hoge biedprijs bieden voor het verkopen van uw Mape Leaf munten.

Maple Leaf uitgaves

De Maple Leaf munten zijn uitgegeven in goud, zilver, platina en palladium. Iedere munt is geslagen in 99,99% puur edelmetaal.

Gouden Maple Leaf munten

De gouden Maple Leaf munten zijn geslagen in 1, 1/2, 1/4, 1/10 en 1/20 troy ounce puur (99,99%) goud. Daarnaast is er ook een map met 25 keer 1 gram gouden Maple Leaf munten, deze kunt u in zijn geheel verkopen of als losse 1 grams munten. Afhankelijk van het gewicht van de munt bieden wij 100% of 101% van de actuele goudprijs bij het verkopen van gouden Maple Leaf munten.

Zilveren Maple Leaf munten

De zilveren Maple Leaf munt is geslagen in 1, 1,5 en 10 troy ounce puur zilver. De 1 troy ounce zilveren Maple Leaf is de meest bekende beleggingsmunt waarmee mensen in fysiek zilver investeren. Bij het verkopen van uw zilveren Maple Leaf munten krijgt u 107% van de actuele zilverprijs.

Platina Maple Leaf munten

Dit is de meest bekende platina beleggingsmunt. De munten worden geslagen in het gewicht van 1 troy ounce dat overeenkomt met 31,103 gram en deze munten bevatten 99,95% puur platina.

Palladium Maple Leaf munten

De palladium Maple Leaf munten worden geslagen in 1 troy ounce 99,95% puur palladium. De Palladium Maple Leaf heeft een face value van 50 dollar en wordt verhandeld om de palladium waarde.D