Toggle Nav
Kantoorbezoek is momenteel beperkt mogelijk.

Zeker, veilig, snel

  • Wij kopen altijd!
  • Binnen 48 uur betaald
  • Hoogste biedprijs van Nederland

start verkooporder

Koersen

Goudprijs

€  51.833,90 per kilogram

€  1.612,21 per troy ounce

Zilverprijs

€  649,24 per kilogram

€  20,19 per troy ounce

Inkoop Edelmetaal: Een zekere verkoop van uw goud en zilver

Wilt u goud of zilver verkopen tegen een eerlijke prijs? Dan vindt u met Inkoop Edelmetaal een betrouwbare partner. Bij ons bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare verkoop van uw edelmetalen zoals goud- en zilverbaren en gouden en zilveren munten. Ook wanneer u uw platina wilt verkopen kunt u bij Inkoop Edelmetaal terecht.

Wij zijn al jarenlang een betrouwbaar adres en tevens ook marktleider in edelmetalen. U kunt goud en zilver dat u ergens anders gekocht heeft aan ons verkopen. Wij worden door onze klanten beoordeeld met en 9,7! Hier zijn we erg trots op maar we doen er alles aan om deze waardering te behouden.

Inkoop Edelmetaal is sinds 2009 hét adres voor het verkopen van goud en zilver en tevens onderdeel van Nederlands grootste bullion dealer, The Silver Mountain.

Actuele goud- en zilverprijs

Bij Inkoop Edelmetaal verkoopt u uw edelmetalen tegen de actuele goud- en zilverprijs. Onze prijzen worden 24/7 aan de actuele prijzen gekoppeld. Doordeweeks worden de prijzen om de vijf minuten ververst aangezien de markt continu in beweging is. In het weekend zijn de markten gesloten en veranderd de prijs niet. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden u de mogelijkheid om prijzen vast te zetten op de actuele goud- en zilverprijs. U heeft de keuze voor een betaling per bank of contant ( tot €10.000 ). Kiest u voor een bankbetaling dan heeft u binnen 48 uur het geld op uw rekening staan. Goud dat u aan ons verkoopt is geheel BTW vrij. Voor zilver geldt een margeregeling.

Gouden en zilveren munten verkopen

Heeft u gouden en zilveren munten die u wilt verkopen aan een betrouwbare partij? Wij geven u de kans om uw munten tegen een eerlijke prijs te verkopen. Bekende munten zijn de Zilveren Maple Leaf en de Gouden Krugerrand. Deze worden veel verkocht en zijn populair onder verzamelaars.

Veilig en vertrouwd versturen

Wanneer u uw edelmetaal aan ons verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat uw verzending veilig bij ons aan komt. Daarom bieden wij u een verzekerde verzending aan via Mikropakket. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn. 

Hoe werkt het?

Selecteer uw producten

U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website;

Kies afwikkelmethode

Kies uit kantoorbezoek te Baarn, onze verzekerde ophaalservice of zelf versturen;

Wij taxeren en controleren

Uw edelmetaal wordt getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid;

Uitbetaling

We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur. Per bank of contant.