• € 0,00

Marktleider in edelmetalen. Zeker, Veilig en Snel.

Vragen? Bel:+31 (0)35 20 31 381

Franklin Mint

 

Franklin Mint set verkopen

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van verzamelingen van de Franklin Mint. Alle zilveren en gouden munten, penningen en baren uitgegeven door de Franklin Mint kopen wij in tegen marktconforme prijzen, gebaseerd op de huidige waarde van het zilver en goud.

Doordat zowel de goudprijs als de zilverprijs over de afgelopen jaren flink zijn gestegen, zijn ook dit soort verzamelsets aanzienlijk in waarde gestegen in vergelijking met zo'n vijf a tien jaar geleden. Inkoop Edelmetaal kan zodoende op een eenvoudige manier voor een afzetmarkt van dit soort penningen en andere verzamelobjecten zorgen. Naast een gewone inkooptransactie, waarbij u uitbetaald krijgt gebaseerd op de goud- en zilverprijs bestaat ook de mogelijkheid uw objecten in consignatie te geven. Dit is alleen mogelijk bij zeer zeldzame verzamelingen met een waarden van tenminste € 2.500.

De biedprijzen zoals bij de onderstaande producten weergegeven is gebaseerd op de huidige waarde van het goud en zilver. Al onze biedprijzen worden iedere minuut aangepast aan de hand van de huidige koersen. Staat uw set van de Franklin Mint niet in het onderstaande overzicht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om een vrijblijvend bod te ontvangen. Wij kunnen uw penningen, munten en andere verzamel voorwerpen inkopen indien er enige goud en/of zilverwaarde meespeelt. Doorgaans zijn dit soort producten voorzien van keurmerken waardoor u kunt zien of het object in zilver is geslagen. Het meest voorkomende gehalte is sterling zilver, dat komt overeen met een zilvergehalte van 92,5%.

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Franklin Mint.