• € 0,00

Marktleider in edelmetalen. Zeker, Veilig en Snel.

Vragen? Bel:+31 (0)35 20 31 381

Zilveren munten

 

Zilveren munten verkopen

Wilt u uw zilveren munten verkopen? Wij staan garant voor de hoogste biedprijs van Nederland voor alle 1 troy ounce en 1 kilo zilveren beleggingsmunten. Bekende munten die wij inkopen zijn de Maple leaf en zilveren Gulden. Inkoop Edelmetaal is een onderdeel van The Silver Mountain, Nederlands grootste aanbieder van zilveren beleggingsmunten. Daardoor kunnen wij garanderen altijd de beste prijs uit te betalen voor uw munten.

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Actuele zilverprijs

 

Omdat de actuele zilverprijs constant in beweging is, zijn wij dat ook. De prijzen op onze website zijn gekoppeld aan de huidige zilverprijs en worden iedere vijf minuten volledig automatisch aangepast. Zo bieden wij u gegarandeerd de meest correcte en actuele zilverprijs!

 

Veilig en vertrouwd versturen

 

Wanneer u uw zilveren munten aan ons verkoopt, wilt u er zeker van zijn dat de verzending goed verloopt. Daarom bieden wij u een verzekerde verzending aan via Mikropakket. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn.