• € 0,00

Marktleider in edelmetalen. Zeker, Veilig en Snel.

Vragen? Bel:+31 (0)35 20 31 381

1 troy ounce zilver Philharmoniker munt

1 troy ounce zilver Philharmoniker munt

Meer afbeeldingen

  • Zilveren Philharmoniker
  • Wiener Philharmoniker munt
  • Monsterbox Philharmoniker munten

De zilveren Philharmoniker is een munt van 1 troy ounce (31,103 gram) geslagen in puur zilver. De munten zijn uitgegven in Oostenrijk.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,24
  • Gegarandeerde afnameGegarandeerde afname
  • Beste biedprijs van NederlandBeste biedprijs van Nederland
  • Binnen 48 uur betaaldBinnen 48 uur uitbetaald
Onze actuele biedprijs:
€ 15,24
Onze actuele biedprijs:
€ 15,24

Extra informatie

Biedgarantie 107% van de actuele zilverprijs
Land van herkomst Oostenrijk
Materiaal Zilver
Gehalte 99,9%
Gewicht 1 troy ounce

Details

De zilveren Wiener Philharmoniker munt is de eerste zilveren beleggingsmunt uit Europa. De Wiener Philharmoniker is geslagen in 99.9% puur zilver en weegt 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. De Royal Austrian Mint heeft in 2008 deze zilveren Wiener Philharmoniker munt geïntroduceerd. Dit werd gedaan na het grote succes van de gouden Philharmoniker munt.

Net als de andere zilveren beleggingsmunten zijn deze munten geslagen in 1 troy ounce .999 puur zilver. Deze munt draagt de vooral symbolische waarde van EUR 1,50 en heeft de status van wettig betaalmiddel. De andere, meer voor de hand liggende nominaties zoals EUR 1, EUR 5 of EUR 10, waren allemaal niet meer beschikbaar; vandaar dat er voor een waarde van EUR 1,50 is gekozen.

Uiteraard is de zilverwaarde veel hoger dan deze nominale waarde en deze munten worden dan ook voor de zilverwaarde verhandeld. Onder beleggers in fysiek zilver zijn 1 troy ounce munten zoals de Philharmoniker munten erg populair omdat het munten zijn in een praktisch, goed verhandelbaar formaat. De waarde van deze munten wordt 1 op 1 gebaseerd aan de hand van de huidige zilverkoers.

Binnen Europa is deze munt tevens erg populair, omdat dit de eerste zilveren munt is die bestaat uit .999 puur zilver. Het design van de Philharmoniker munten van de gouden variant was al dusdanig populair dat er besloten is om er ook een zilveren variant van te slaan. Deze munten zijn geïntroduceerd in 2008 en bevatten 1 troy ounce puur zilver.

Wilt u deze munt kopen? Bezoek dan de webshop
Zilveren Philharmoniker munt kopen

  • Gegarandeerde dealDeal gegarandeerd
  • Nu in prijs gestegenNu in prijs gestegen
  • Hoogste biedgarantieHoogste biedgarantie