Toggle Nav

Oude munten verkopen

Inkoop oude munten

Wilt u uw oude munten verkopen? Dan kan dit betrouwbaar, snel en tegen een hoge prijs bij Inkoop Edelmetaal. Voor veel gangbare munten geven wij een biedgarantie van minimaal 100% van de actuele goud- of zilverkoers. Of het oude munten zijn, gouden of zilveren beleggingsmunten of de vertrouwde zilveren guldens, zilveren rijksdaalders of zilveren tientjes. U verkoopt deze munten tegen zeer aantrekkelijke prijzen en een transparante en vlotte handelswijze. Ook voor onbekende munten kunt u bij ons terecht. Verder kopen we ook veel oudere buitenlandse munten zoals de oude Amerikaanse dollar, zilveren Zwitserse franken, zilveren guldens en gouden guldens van de Nederlandse Antillen, Engelse Sovereign. bekijk alle gouden munten en zilveren munten die wij inkopen

Waarde oude munten

De waarde van uw oude munten bepalen wij op basis van de actuele zilver- en goudprijs. Voordat wij uw oude munten inkopen testen en wij deze altijd op echtheid. In verleden zijn er helaas munten vervalst, waardoor er minder goud/zilver gebruikt is bij hetproduceren van de munt. Het testen van uw oude munten daar hebben wij jaren ervaring mee en speciale aperatuur voor.

Als u oude munt echt is, dan vermenigvuldigen wij het netto goud-/zilvergewicht met de actuele koers van het edelmetaal.

Sommige oude munten hebben een hogere waarde, doordat zij verzamelwaarde hebben. Bij Inkoop Edelmetaal kijken wij hier echter puur naar de goud-/zilverwaarde van de munt.