Toggle Nav

Overzichtelijk & Transparant

Door onze ruime ervaring in de edelmetaalbranche weten we als geen ander hoe belangrijk overzichtelijkheid en transparantie is.  Wij verschaffen u direct informatie over uw verkoop en communiceren helder welke prijzen wij u kunnen bieden. Hierdoor weet u welke prijs u ontvangt, zonder dat er nog onvoorziene kosten bij komen. Deze transparantie dragen wij uit door middel van bovenstaande iconen. Aan de hand van deze iconen bepalen wij de verkoopprijs van een product, u ziet de gegarandeerde prijs uitgedrukt als percentage van de geldende wereld goud- en zilverprijs.

Let op: Producten vallen onder de biedgarantie wanneer deze in voldoende staat verkeren om als onderhavig product weer in het handelsverkeer gebracht te worden. Producten die vanwege slechte staat of beschadiging redelijkerwijs alleen op basis van edelmetaalwaarde verhandelbaar zijn komen niet voor een biedgarantie in aanmerking. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)35 20 31 381.

 

Uniek in Nederland: Biedgarantie op alle producten die wij inkopen!

Onze verkoopprijzen zijn gekoppeld aan de actuele goud – en zilverkoersen. De biedgarantie toont het percentage dat wij betalen voor uw product ten opzichte van deze koers.

Wij hanteren de volgende biedgaranties:

- 100-101% van de huidige goudprijs voor alle gouden munten van 1 troy ounce, 1/2 troy ounce, 1/4 troy ounce en 1/10 troy ounce, waaronder de Maple Leaf, Krugerrand, Eagle, Buffalo, Philharmoniker, Kangaroo e.a.

- 107-110% van de huidige zilverprijs voor alle zilveren munten van 1 troy ounce, waaronder de Maple Leaf, Silver Eagle, Philharmoniker en Kangaroo

- 98% van de huidige goudprijs voor alle goudbaren van erkende producenten

- 95-97% van de zilverprijs voor alle zilverbaren van erkende producenten en voor al het Nederlands muntgeld (Guldens, rijksdaalders en tientjes)

De prijzen die bij ons op de website staan vermeld zijn de prijzen die u daadwerkelijk van ons ontvangt. Er worden geen verborgen kosten in mindering gebracht. U kunt online uw verkooporder invoeren en daarmee de definitieve prijzen vastleggen.

 

Mochten er vragen zijn over onze biedprijzen en biedgarantie dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.