Toggle Nav

Privékoerier

Privékoerier

U heeft de mogelijkheid uw edelmetaal door onze privékoerierin onherkenbaar transport op te laten halen. Onze werkwijze is hierbij ook transparant, maar de uitbetaling is niet per direct mogelijk. Contante transacties kunnen wij niet uitvoeren. De additionele kosten voor deze service bedragen  €100,- incl. BTW.

Na voltooiing van uw order, neemt onze planner binnen 5 werkdagen contact met u op om een afhaalafspraak vast te leggen. Wij werken met regio's, dus ophalen is niet altijd direct. mogelijk. Onze privékoerierbeschikt over de benodigde kennis omtrent gouden en zilveren munten en baren en kan u waar nodig ook voorzien van advies.

Zodra uw edelmetaal met de chauffeur bij ons op kantoor arriveert, wordt het direct getaxeerd en aan een kwaliteitstest onderworpen. Indien alles in orde is, zal het bedrag binnen 24 uur na ontvangst worden overgemaakt op uw bankrekening.

Uw voordelen:

- De overdracht vindt plaats in uw eigen, vertrouwde omgeving;
- De privé chauffeur rijdt in een onopvallende, particuliere auto. Er zijn geen uiterlijke kenmerken die duiden op waardetransport, waardoor discretie is gegarandeerd;
- Het transport is volledig verzekerd op ons risico vanaf het moment dat de ontvangstbevestiging is ondertekend door de chauffeur;