Toggle Nav
Het is tijdelijk niet mogelijk om uw pakket te laten ophalen door onze vervoerder. We streven ernaar dit in juli weer mogelijk te maken.

Privé Chauffeur

Privé Chauffeur

U heeft de mogelijkheid uw edelmetaal door onze privéchauffeur in onherkenbaar waardetransport op te laten halen. Onze werkwijze is hierbij ook transparant, maar de uitbetaling is niet per direct mogelijk. Contante transacties kunnen wij niet uitvoeren. De additionele kosten voor deze service bedragen  €150,- incl. BTW.

U maakt een afhaal-afspraak op het voor u gewenste moment. Onze privé chauffeur beschikt over de benodigde kennis omtrent gouden en zilveren munten en baren en kan u waar nodig ook voorzien van advies.

Zodra uw edelmetaal met de chauffeur bij ons op kantoor arriveert, wordt het direct getaxeerd en aan een kwaliteitstest onderworpen. Indien alles in orde is, zal het bedrag binnen 24 uur na ontvangst worden overgemaakt op uw bankrekening.

Uw voordelen:

- De transactie vindt plaats in uw eigen, vertrouwde omgeving;
- U kunt zelf de datum en het tijdstip bepalen (in overleg);
- De privé chauffeur rijdt in een onopvallende, particuliere auto. Er zijn geen uiterlijke kenmerken die duiden op waardetransport, waardoor discretie is gegarandeerd;
- Het transport is volledig verzekerd op ons risico vanaf het moment dat de ontvangstbevestiging is ondertekend door de chauffeur;

Wij adviseren om gebruik te maken van deze service bij transacties vanaf € 25.000,-.