Toggle Nav
Het is tijdelijk niet mogelijk om uw pakket te laten ophalen door onze vervoerder. We streven ernaar dit in juli weer mogelijk te maken.

Verzendpakket

Verzendpakket

Wilt u snel uw goud en zilver verkopen, kies er dan voor om uw zilver en goud per aangetekende en verzekerde post aan ons te verzenden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het verzendpakket dat u hier gratis kunt aanvragen. Lees meer

U ontvangt dan van ons een verzendpakket met instructies voor het aangetekend en verzekerd verzenden van de verkochte zilveren en gouden munten en baren. Dit pakket dient u dan binnen twee werkdagen bij het Post NL postagentschap af te geven en te versturen.

Voor 11 euro kunt u het edelmetaal aangetekend en verzekerd verzenden via Post NL naar ons kantooradres. De zending is dan verzekerd tot een waarde van € 5.500,-. De retourpakketten zijn door ons volledig verzekerd tot EUR 75.000 (uitleg). U dient het verzendbewijs en uniek trackingnummer van Post NL te bewaren om aan te kunnen tonen dat u het pakket daadwerkelijk heeft verzonden. Via de website van Post NL kunt u aan de hand van dit nummer achterhalen wat de huidige status is van dit pakket.

Verzendpakketten kunnen gebruikt worden voor het aanbieden van baren en munten. Wij raden aan om het gewicht per pakket te beperken tot maximaal 20 kilo en een verzekerde transportwaarde tot € 5.500,-. Indien u verwacht dat de waarde van uw goud en/of zilver hoger is, dan kunt u een tweede zending bij ons aanmelden en het ingezonden goud en/of zilver verdelen over twee verzekerde verzendpakketten.

Zodra uw zending bij ons op kantoor is ontvangen wordt dit gecontroleerd en indien nodig getaxeerd. De overeengekomen vergoeding van het door u ingezonden edelmetaal wordt door ons overgemaakt op uw bankrekening binnen 24 uur na ontvangst van het edelmetaal.