Toggle Nav

Waarom Inkoop Edelmetaal

Waarom Inkoop Edelmetaal

De beste biedprijs van Nederland

Wij betalen de hoogste prijs voor uw goud en zilver en kunnen dit garanderen omdat wij officiële beleggingsmunten en baren direct weer kunnen doorverkopen via The Silver Mountain. Voor sieraden en juwelen bieden wij ook de hoogste prijs omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van grote volumes edelmetaal op zeer efficiënte werkwijze.

Snelle afhandeling & Betaling

Ons hele inkoopproces is gericht op een snelle afhandeling en betaling. Deze snelle afhandeling en dito betaling hebben we inmiddels bewezen. Dit zien we ook terug bij de tevredenheid van onze klanten. U kunt 24 uur per dag onze actuele prijzen raadplegen en een order bij ons plaatsen. Bij vragen kunt u ook binnen 24 uur een reactie van ons verwachten. Na inname en taxatie van het edelmetaal wordt het bedrag direct uitbetaald door een bancaire overboeking.

Overzichtelijk & Transparant

Over zowel onze prijzen als het orderproces bieden wij volledige transparantie. Te allen tijde kunt u de orderstatus raadplegen om te zien hoe ver uw order gevorderd is. Onze prijzen kunt u vinden op onze website en kunt u gerust vergelijken met de prijzen van andere inkooppartijen.

Ervaren en energiek team

Inkoop Edelmetaal combineert hoge biedprijzen met de ervaring en expertise van specialisten op het gebied van edelmetalen. Wij bieden eerlijke taxaties van uw sieraden die door professionele taxateurs worden uitgevoerd.

Betrouwbare partner

Inkoop Edelmetaal is sinds 2009 uw partner voor de verkoop van edelmetaal. Onze klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van 9,8.

De prijzen op onze website zijn gegarandeerde prijzen, er zijn geen verborgen kosten, we betalen direct uit en we kunnen grote volumes verwerken.

.