Zoeken

Verzend uw edelmetaal via UPS

UPS

Verzending via UPS

U kunt heel gemakkelijk via een UPS servicepunt uw pakket naar ons toesturen. De kosten voor het verzenden via een UPS servicepunt zijn afhankelijk van het land vanaf € 25,-.

U dient een verkooporder aan te maken via onze website. Bij verzendingen vanuit Nederland en België kunt u tot €50.000 kiezen voor UPS servicepunt. Wij krijgen uw verkooporder binnen en maken een verzendlabel voor u aan (binnen kantoortijden), welke u van ons via email ontvangt. Daarbij ontvangt u inpakinstructies. Het pakket brengt u met geprint en bevestigd label naar het servicepunt van uw keuze.

Veilig en discreet

  • UPS servicepunt weet niet wat zich in het pakket bevindt.
  • Wij adviseren een Primera of Bruna omdat ze hier het beste de procedures opvolgen.
Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Gebruik stevig karton Zorg ervoor dat het pakketje stevig is ingepakt en dat het niet rammelt, zodat het discreet verstuurd wordt.
Controleer het pakket Het pakket dient van buitenaf geen mankementen te hebben en in goede conditie overgedragen te worden.
Verzegel het pakket We adviseren om het pakket goed dicht te tapen, zodat het pakket niet ongemerkt geopend kan worden tijdens transport.
Vermijd waarde-gerelateerde termen op het pakket Het is niet nodig om onze naam op het pakket te vermelden, wij zorgen zelf voor een adressticker voor de verzending naar ons magazijn.

Betrouwbaar en gemakkelijk

Gegarandeerde afname U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website
Verzekerd verzonden Kies uit afleveren bij een servicepunt of kantoorbezoek
Uitbetaling binnen 24 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur. Per bank of contant.
Verkoop direct uw edelmetaal

Veelgestelde vragen

Vragen over het verzenden van uw edelmetaal

Is het transport met UPS verzekerd?
Ja, alle zendingen binnen Europa zijn volledig verzekerd. Als het gaat om een grotere waarde zullen we u meerdere pakketlabels toesturen zodat u de verkooporder kunt verdelen over meerdere pakketjes om op die manier het risico te beperken.

Wij maken gebruik van de Express service van UPS om ervoor te zorgen dat zendingen binnen Europa snel en veilig worden verwerkt. Doorgaans is de verwerkingstijd 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van het land van herkomst.
Bij welke punten kan ik een pakket overhandigen aan UPS?
U kunt bij alle pick up points van UPS een pakket inleveren en daarvoor kunt u het pakketlabel gebruiken zoals u die van ons ontvangt. Dat betekent ook dat u geen kosten hoeft te maken aan UPS en dat de verzendkosten door ons in mindering worden gebracht op het bedrag van uw verkooporder.

U kunt de locaties van UPS terugvinden op de website van UPS.
Hoe dien ik mijn verkooporder te versturen?
Zorg dat u het edelmetaal netjes en stevig inpakt in een kartonnen doos(je). Zorg er zeker voor dat het edelmetaal niet kan schuiven in het pakket, bijvoorbeeld door papier of schuim als opvulling te gebruiken. Gelieve een kopie van uw legitimatiebewijs toe te voegen aan uw pakket. Deze hebben wij nodig voor onze administratie. U kunt ons ook een digitale kopie van uw legitimatiebewijs toesturen.
Meer vragen? Ga naar onze klantenservice