Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

Zilveren Kangaroo munt verkopen


1 troy ounce zilveren Kangaroo munt 1 troy ounce

€ 28,70

Toevoegen winkelwagen

Zilveren Kangaroo munt verkopen tegen de hoogste biedprijs van Nederland

Bent u in het bezit van beleggingsmunten geslagen door het Australische Perth Mint? En wilt u bijvoorbeeld uw Kangaroo zilveren munt verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Inkoop Edelmetaal begrijpen we de waarde van deze prachtige Australische beleggings- en verzamelaarsmunten. We zijn gespecialiseerd in het inkopen van edelmetalen, waaronder ook de 1 troy ounce zilveren Kangaroo. Hier leest u hoe wij u helpen om deze munten op een veilige en winstgevende manier te verkopen.

Uw zilveren Kangaroo munt verkopen: een eenvoudig verkoopproces

Bij Inkoop Edelmetaal begrijpen we dat u uw zilveren Kangaroo munten veilig, probleemloos én voor de beste prijs wilt verkopen. Onze deskundige inkopers hebben jarenlange ervaring in het evalueren van deze zilveren Kangaroo beleggingsmunten en bieden u de beste prijs van Nederland.

Wanneer u ervoor kiest om uw zilveren of gouden Perth Mint munten aan ons te verkopen, profiteert u van de volgende voordelen:

1. Beste biedprijs van Nederland

Wij bieden u de hoogste prijs van Nederland voor uw 1 troy ounce zilveren Kangaroo munt, gebaseerd op de actuele zilverprijs! Zo weet u zeker dat u de beste waarde voor uw munten ontvangt. De 1 troy ounce zilveren Kangoroo wordt geslagen in 99,99% puur zilver.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw gouden Lunar munten, eveneens geslagen door Perth Mint.

2. Snelle transactie

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een vlotte en efficiënte verkooptransactie. De biedprijs staat vast wanneer u de verkooporder plaatst. Onze biedprijzen zijn gebaseerd op de actuele goudkoers en worden elke 3 minuten ververst.

3. Veilige transactie

Als laatste stap in het verkoopproces controleren wij de echtheid en conditie van uw zilveren Kangaroo beleggingsmunten.

U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Baarn waar we de zilveren munten ter plekke in ontvangst nemen en controleren. Gaat u liever niet op pad met uw kostbare zilver? Dan kunt u gebruikmaken van onze verzekerde koeriersdienst. Elke verkooptransactie, ongeacht aanleverwijze, is verzekerd onder onze verzekeringspolis.

Betaling volgt altijd binnen 48 uur

We betalen onze klanten altijd binnen 48 na ontvangst uit. Bezoekt u ons kantoor? Dan betalen we meestal direct uit (als u cash uitbetaald wenst te worden).

Betrouwbare partner in edelmetalen inkoop

Wacht niet langer. Verkoop uw 1 troy ounce zilveren Kangoroo munten vandaag nog aan Inkoop Edelmetaal en geniet van de voordelen van een betrouwbare partner in edelmetalen inkoop.

1 troy ounce zilver munt Kangaroo

De zilveren Kangaroo munt wordt door Perth Mint uit Australië geslagen en weegt 1 troy ounce (31,103 gram). Alle Kangaroo munten worden geslagen in 99,99% puur zilver. Het design van de voorzijde van de Kangaroo munten wisselt niet en toont altijd dezelfde afbeelding van een kangoroo. Het is een relatief nieuwe beleggingsmunt uitegebracht door het Australische Perth Mint die dient als goedkoop alternatief voor andere munten waaronder de Silver Eagle en Silver Maple Leaf. Op de achterzijde van de Kangaroo munt is het portret van Queen Elizabeth II afgebeeld.

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10