Toggle Nav

Zilver verkopen

Zilver verkopen

Zilver verkopen bij Inkoop Edelmetaal

Wij kopen uw zilveren munten en zilverbaren in tegen de beste prijzen van Nederland. Voor zilverbaren van erkende producenten betalen we – afhankelijk van het gewicht van de baar – 95 tot 98% van de actuele zilverwaarde uit, bij de zilveren beleggingsmunten zoals de Maple Leaf en de Philharmoniker betalen we liefst 107% van de zilverwaarde.

Als u zilver aan ons verkoopt kunt u via de website een verkooporder aanmaken en daarbij de gewenste afwikkelingsmethoden kiezen. Het is mogelijk om een afspraak te maken bij ons op kantoor te Baarn, daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw edelmetaal verzekerd te laten ophalen door onze koeriersdienst.

Al onze biedprijzen zijn gebaseerd op de meest actuele zilverprijs. Onze biedprijzen worden dan ook iedere drie minuten aangepast aan de hand van de huidige zilverkoers.

Biedprijs voor gangbare zilveren troy ounce munten tijdelijk verhoogd naar 113%.

Producten 1-40 van 89

Pagina
per pagina
  1. 1 Kilo zilveren Koala munt 2014
    1 Kilo zilveren Koala munten
    Onze biedprijs: van € 765,00 tot € 782,50
  2. 1 Troy ounce zilveren Panda munten
    1 Troy ounce zilveren Panda munten (1982-2015)
    Onze biedprijs: van € 24,50 tot € 26,60

Producten 1-40 van 89

Pagina
per pagina

Zilver verkopen tegen actuele zilverprijs

Verkoop uw zilveren munten tegen de actuele zilverprijs bij Inkoop Edelmetaal. Onze prijzen staan 24/7 in verhouding met de actuele zilverprijs waardoor wij u een eerlijke prijs garanderen.

Doordeweeks worden de prijzen om de vijf minuten ververst aangezien de markt continu in beweging is. In het weekend zijn de markten gesloten en verandert de prijs niet. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden u de mogelijkheid om prijzen vast te zetten op de actuele goudprijs.

Inkoop van alle soorten zilver

Wij kopen alle soorten zilver in:

 

Het maakt niet uit waar u uw zilver hebt gekocht: wij kopen ook zilver in dat niet bij onze partners is gekocht.

Hoeveel is mijn zilver waard?

Kies uw product en u ziet direct welke biedprijs wij op dit moment hanteren. Op het moment dat u de verkooporder plaatst, is de biedprijs definitief.

Staat uw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op om onze biedprijs aan te vragen.

Uitbetaling per bank of contant

U heeft de keuze voor een betaling per bank of contant (tot € 10.000). Kiest u voor uitbetaling per bank, dan heeft u binnen 48 uur het geld op uw rekening staan. 

Verzekerd opgehaald of verzonden

U wilt er zeker van zijn dat de verzending van uw goud perfect verloopt. Daarom bieden wij u een verzekerde verzending aan via onze koeriersdienst. Uw verkooporder wordt dan bij u thuis opgehaald.

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen (tot een bedrag van € 10.000) of om een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn.