Zoeken

Verzend uw edelmetaal met de huiskoerier

Huiskoerier

De huiskoerier: de meest veilige keuze

Wilt u uw pakket volledig verzekerd verzenden met het gemak van thuis ophalen? Dan is onze huiskoerier een optie voor u. Onze huiskoerier is namelijk gespecialiseerd in leveringen met waardevolle zendingen. Dat betekent dat alle chauffeurs uitgebreid getraind zijn, secuur en discreet werken en de uw pakket volledig verzekerd wordt verstuurd.

De kosten voor het ophalen door de huiskoerier bedragen €25,- voor het ophalen overdag en €35,- voor het ophalen in de avond. Bij verkooporders boven de € 10.000,- is ophalen door onze huiskoerier kosteloos.

Veilig en discreet

  • Onopvallige busjes verzorgen onze bezorgingen.
  • Onze koeriers dragen geen uniformen voor discretie.
  • Bij levering is altijd een handtekening vereist.
Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Gebruik stevig karton Zorg ervoor dat het pakketje stevig is ingepakt en dat het niet rammelt, zodat het discreet verstuurd wordt.
Controleer het pakket Het pakket dient van buitenaf geen mankementen te hebben en in goede conditie overgedragen te worden.
Verzegel het pakket We adviseren om het pakket goed dicht te tapen, zodat het pakket niet ongemerkt geopend kan worden tijdens transport.
Vermijd waarde-gerelateerde termen op het pakket Het is niet nodig om onze naam op het pakket te vermelden, wij zorgen zelf voor een adressticker voor de verzending naar ons magazijn.

Betrouwbaar en gemakkelijk

Gegarandeerde afname U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website
Verzekerd verzonden Kies uit afleveren bij een servicepunt of kantoorbezoek
Uitbetaling binnen 24 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur. Per bank of contant.
Verkoop direct uw edelmetaal

Veelgestelde vragen

Vragen over het verzenden van uw edelmetaal

Wat zijn de kosten voor de huiskoerier?
Het ophalen van uw verkooporder door onze huiskoerier kan overdag en in de avond. Indien u ervoor kiest om uw bestelling overdag te laten ophalen dan zijn de kosten hiervoor €25,-. Als u ervoor kiest om de bestelling in de avond bij u op te laten halen dan zijn de kosten hiervoor €35,-.

Verkooporders boven de € 10.000,- worden kosteloos bij u opgehaald.
Hoe werkt het ophalen van een verkooporder?
Het ophalen van een verkooporder kunt u laten plaatsvinden bij u thuis, of eventueel op uw werkadres. Op de dag zelf ontvangt u voor 08.00 uur een e-mail met een tijdsvenster waarin onze huiskoerier langskomt. In beginsel is dit tussen 09.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de planning en andere omstandigheden.

Onze huiskoerier neemt een sealbag mee om op deze manier uw pakket discreet te versturen naar ons magazijn, waar deze bij ontvangst onder cameratoezicht wordt verwerkt. De sealbag dient ook om ervoor te zorgen dat bij de ontvangst in het magazijn eenvoudig vastgesteld kan worden dat de zending ongeopend is gearriveerd.

We houden u per e-mail op de hoogte over de verwerking van uw verkooporder. U ontvangt een bevestiging zodra het pakket is gearriveerd in het magazijn en zodra de controle daar is uitgevoerd. Op dat moment ontvangt u ook een bevestiging van de uitbetaling.
Op welke dagen is de huiskoerier beschikbaar?
Momenteel is onze huiskoerier beschikbaar op dinsdag en vrijdag voor het ophalen van verkooporders. U heeft hierbij de keuze om de bestelling overdag of in de avond op te laten halen.
Meer vragen? Ga naar onze klantenservice