Toggle Nav

Over ons

Klantenservice

Heeft u vragen over de verkoop van uw goud en zilver? Wilt u meer weten over de biedgarantie?

Wij helpen u graag verder! Bel ons op +31 (0)35 20 31 381

Over ons

Zeker, veilig en snel

Inkoop Edelmetaal B.V. is een professionele inkooporganisatie voor particulieren, beleggers en investeerders.

 

Een zekere verkoop

Inkoop Edelmetaal hanteert de meest zekere biedprijzen van Nederland voor gouden en zilveren baren en munten. Onze website is ontworpen om op een zekere, eenvoudige en snelle manier goud en zilver te verkopen. De prijzen zijn 24 uur per dag 7 dagen per week gekoppeld aan de goud- en zilverkoers. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden de mogelijkheid om de prijzen vast te zetten op de actuele koers.

Wij kopen zowel courante beleggingsmunten in, zoals de Krugerrand en de Maple Leaf, als zeldzame verzamelmunten geslagen in zilver of goud. Daarnaast kopen wij ook beleggingsgoud of -zilver in de vorm van baren in. Voor de verkoop van uw oude sieraden en juwelen kunt u ook bij ons terecht.

 

Hoge klantwaardering

Dankzij het schaalvolume van Inkoop Edelmetaal B.V. zijn wij in staat hoge prijzen te bieden en ook op zeer korte termijn uit te betalen. Onze klanten waarderen onze service met een gemiddelde van een 9,7.

Wij staan voor een professionele afhandeling bij de inkoop van uw edelmetaal en betalen u direct uit via bancaire overboeking.

Kennismaken?

Bel ons gerust voor een oriënterend gesprek of advies.

Inkoop Edelmetaal, gevestigd te Baarn is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 85083151 als handelsnaam Inkoop Edelmetaal B.V. Ons BTW-nummer is NL863502088B01.