Toggle Nav
Let op: in verband met de realisatie van een nieuwe ontvangstruimte is afgifte op ons kantoor in Baarn momenteel uitsluitend mogelijk bij transacties vanaf EUR 2.500

Over ons

Klantenservice

Heeft u vragen over de verkoop van uw goud en zilver? Wilt u meer weten over de biedgarantie?

Wij helpen u graag verder! Bel ons op +31 (0)35 20 31 381

Over ons

Zeker, veilig en snel

Inkoop Edelmetaal is een professionele inkooporganisatie voor particulieren, beleggers en investeerders.


Een zekere verkoop

Inkoop Edelmetaal hanteert de meest zekere biedprijzen van Nederland voor gouden en zilveren baren en munten. Onze website is ontworpen om op een zekere, eenvoudige en snelle manier goud en zilver te verkopen. De prijzen zijn 24 uur per dag 7 dagen per week gekoppeld aan de goud- en zilverkoers. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden de mogelijkheid om de prijzen vast te zetten op de actuele koers.

Wij kopen zowel courante beleggingsmunten in, zoals de Krugerrand en de Maple Leaf, als zeldzame verzamelmunten geslagen in zilver of goud. Daarnaast kopen wij ook beleggingsgoud of -zilver in de vorm van baren in. Voor de verkoop van uw oude sieraden en juwelen kunt u ook bij ons terecht.

 

Onderdeel van The Silver Mountain

Inkoop Edelmetaal is opgericht in 2009 en onderdeel van The Silver Mountain (www.thesilvermountain.nl), één van Nederlands grootste aanbieders van zilveren en gouden baren en munten. Via de website Inkoop Edelmetaal koopt The Silver Mountain edelmetaal terug van haar klanten, maar ook van derden. Hierbij wordt de beste prijs van Nederland gegeven en wordt gewerkt met een transparant aanbod en biedgaranties in de vorm van vaste percentages van de actuele goud- en zilverprijs die wij uitbetalen.

 

Hoge klantwaardering

Dankzij het schaalvolume van The Silver Mountain zijn wij in staat hoge prijzen te bieden en ook op zeer korte termijn uit te betalen. Onze klanten waarderen onze service met een gemiddelde van een 9,7.
Wij staan voor een professionele afhandeling bij de inkoop van uw edelmetaal en betalen u direct uit via bancaire overboeking.

Kennismaken?

Bel ons gerust voor een oriënterend gesprek of advies.

Inkoop Edelmetaal, gevestigd te Baarn is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 64667103 als handelsnaam van The Silver Mountain B.V.. Ons BTW-nummer is NL855769762B01.