Zoeken

Over ons

Zeker, veilig en snel

Inkoop Edelmetaal B.V. is een professionele inkooporganisatie voor particulieren, beleggers en investeerders.

Een zekere verkoop

Inkoop Edelmetaal hanteert de meest zekere biedprijzen van Nederland voor gouden en zilveren baren en munten. Onze website is ontworpen om op een zekere, eenvoudige en snelle manier goud en zilver te verkopen. De prijzen zijn 24 uur per dag 7 dagen per week gekoppeld aan de goud- en zilverkoers. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden de mogelijkheid om de prijzen vast te zetten op de actuele koers.

Wij kopen zowel courante beleggingsmunten in, zoals de Krugerrand en de Maple Leaf, als zeldzame verzamelmunten geslagen in zilver of goud. Daarnaast kopen wij ook beleggingsgoud of -zilver in de vorm van baren in.

Vragen? Ga naar onze klantenservice voor meer informatie
Naar de klantenservice

Hoge klantwaardering

Dankzij het schaalvolume van Inkoop Edelmetaal B.V. zijn wij in staat hoge prijzen te bieden en ook op zeer korte termijn uit te betalen.
Onze klanten waarderen onze service met een gemiddelde van een 9,8.

Wij staan voor een professionele afhandeling bij de inkoop van uw edelmetaal en betalen u direct uit via bancaire overboeking.

Trustpilot

Kennismaken

Kennismaken?

Bel ons gerust voor vragen of advies.

035 - 203 1381

Inkoop Edelmetaal, gevestigd te Baarn is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 85083151 als handelsnaam Inkoop Edelmetaal B.V.
Ons BTW-nummer is NL863502088B01.

Neem contact met ons op Pijltje

Beoordeeld met een 9,8

Bekijk alle 1.225 beoordelingen op Trustpilot arrow right
Transparant eerlijk en goed geregeld Transparant eerlijk en goed geregeld. Ik ben super tevreden.
Harun Gunduz, 18 april 2024
Trustpilot rating
Goed betrouwbaar transparant bedrijf Duidelijke website (onlangs verbeterd!), transparante goede prijzen en betrouwbare procedures. Alleen jammer dat het langsbrengen geld moet kosten, maar dat wordt goedgemaakt door geen gezeur en de juiste prijs.
Stefan, 30 maart 2024
Trustpilot rating
Duidelijke website en snelle verwerking Online een afspraak gemaakt. Telefonisch prima bereikbaar voor vragen. Alles is gegaan comform de gemaakte afspraak. Ik was er op tijd, heb slechts 2 minuten gewacht voor ik geholpen werd. Vriendelijke meneer en goed geholpen ook weer precies zoals op de site beschreven. Zeer transparant in al zijn handelingen. Ik voelde mij in goede en eerlijke handen. Wist vooraf wat we hadden afgesproken en zo ging het ook. Door die meneer veel te vragen weet ik nu ook beter en meer van goud zaken af. Wat zal ik zeggen, boven verwachting en zeer aan te raden om hier zaken te doen.
Piet, 28 maart 2024
Trustpilot rating
Aanmelden via de site ging makkelijk Aanmelden via de site ging makkelijk en ook de afspraak maken om naar kantoor te gaan ging soepel. Verwerking op kantoor ging ook vlot. Kortom klasse!!!
William Willems, 25 april 2024
Trustpilot rating