Zoeken

Over ons

Zeker, veilig en snel

Inkoop Edelmetaal B.V. is een professionele inkooporganisatie voor particulieren, beleggers en investeerders.

Een zekere verkoop

Inkoop Edelmetaal hanteert de meest zekere biedprijzen van Nederland voor gouden en zilveren baren en munten. Onze website is ontworpen om op een zekere, eenvoudige en snelle manier goud en zilver te verkopen. De prijzen zijn 24 uur per dag 7 dagen per week gekoppeld aan de goud- en zilverkoers. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden de mogelijkheid om de prijzen vast te zetten op de actuele koers.

Wij kopen zowel courante beleggingsmunten in, zoals de Krugerrand en de Maple Leaf, als zeldzame verzamelmunten geslagen in zilver of goud. Daarnaast kopen wij ook beleggingsgoud of -zilver in de vorm van baren in.

Vragen? Ga naar onze klantenservice voor meer informatie
Naar de klantenservice

Hoge klantwaardering

Dankzij het schaalvolume van Inkoop Edelmetaal B.V. zijn wij in staat hoge prijzen te bieden en ook op zeer korte termijn uit te betalen.
Onze klanten waarderen onze service met een gemiddelde van een 9,8.

Wij staan voor een professionele afhandeling bij de inkoop van uw edelmetaal en betalen u direct uit via bancaire overboeking.

Trustpilot

Kennismaken

Kennismaken?

Bel ons gerust voor vragen of advies.

035 - 203 1381

Inkoop Edelmetaal, gevestigd te Baarn is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 85083151 als handelsnaam Inkoop Edelmetaal B.V.
Ons BTW-nummer is NL863502088B01.

Neem contact met ons op Pijltje

Beoordeeld met een 9,8

Bekijk alle 1.250 beoordelingen op Trustpilot arrow right
Netjes en vriendelijk ontvangen Netjes en vriendelijk ontvangen. Goed inhoudelijk gesprek gehad over achtergronden van financiële wereld. Vlotte afhandeling.
Maarten Bergmeijer, 1 juni 2024
Trustpilot rating
Zeer goede service en prijs Zeer goede service en prijs.
Pay, 14 juni 2024
Trustpilot rating
Alles naar wens verlopen Alles naar wens verlopen en kan niet beter.
J. W. Folkers, 30 mei 2024
Trustpilot rating
Naar tevredenheid!! In de verkooporder een foutje gemaakt in mijn nadeel die de inkoop zonder te vragen gecorrigeerd heeft in mijn voordeel. Nette en tijdige afhaal, tevens een vlotte behandeling en controle inclusief de uitbetaling, kortom super tevreden.
Ton, 3 juni 2024
Trustpilot rating