Zoeken

Over ons

Zeker, veilig en snel

Inkoop Edelmetaal B.V. is een professionele inkooporganisatie voor particulieren, beleggers en investeerders.

Een zekere verkoop

Inkoop Edelmetaal hanteert de meest zekere biedprijzen van Nederland voor gouden en zilveren baren en munten. Onze website is ontworpen om op een zekere, eenvoudige en snelle manier goud en zilver te verkopen. De prijzen zijn 24 uur per dag 7 dagen per week gekoppeld aan de goud- en zilverkoers. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden de mogelijkheid om de prijzen vast te zetten op de actuele koers.

Wij kopen zowel courante beleggingsmunten in, zoals de Krugerrand en de Maple Leaf, als zeldzame verzamelmunten geslagen in zilver of goud. Daarnaast kopen wij ook beleggingsgoud of -zilver in de vorm van baren in.

Vragen? Ga naar onze klantenservice voor meer informatie
Naar de klantenservice

Hoge klantwaardering

Dankzij het schaalvolume van Inkoop Edelmetaal B.V. zijn wij in staat hoge prijzen te bieden en ook op zeer korte termijn uit te betalen.
Onze klanten waarderen onze service met een gemiddelde van een 9,8.

Wij staan voor een professionele afhandeling bij de inkoop van uw edelmetaal en betalen u direct uit via bancaire overboeking.

Trustpilot

Kennismaken

Kennismaken?

Bel ons gerust voor vragen of advies.

035 - 203 1381

Inkoop Edelmetaal, gevestigd te Baarn is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 85083151 als handelsnaam Inkoop Edelmetaal B.V.
Ons BTW-nummer is NL863502088B01.

Neem contact met ons op Pijltje

Beoordeeld met een 9,8

Bekijk alle 1.215 beoordelingen op Trustpilot arrow right
Goed geregeld Alles ging zoals beschreven op de website. Voor munt kreeg je de volledige goudprijs van dat moment. Heel fijn geen onderhandelen gewoon dit is het. (ander wisselkantoor wilde max 221 euro lager ervoor bieden en noemt geen prijzen van te voren je moet ervoor langs). Gewoon helemaal prima
Ilona, 15 maart 2024
Trustpilot rating
Duidelijke website en snelle verwerking Duidelijke website en snelle verwerking van order. Jammer van de extra transactiekosten bij verkoop uit opslag maar anderzijds wel weer begrijpelijk. Gezien het gemak is dat het wel waard.
Koen, 25 maart 2024
Trustpilot rating
Goed ontvangst Bij afleveren werden wij ontvangen in een beveiligde ruimte en vriendelijk te woord gestaan. De transactie is naar tevredenheid afgerond. Ook hebben wij nog een goed gesprek gehad naar aanleiding van een aantal vragen van ons.
Maarten Bergmeijer, 6 maart 2024
Trustpilot rating
Snel Snel, correct en vriendelijk onthaal. TOP.
Chris, 21 maart 2024
Trustpilot rating