Zoeken

Werkwijze

Transparante prijzen en verkoopvoorwaarden

U kunt bij Inkoop Edelmetaal B.V. terecht voor de verkoop van uw zilver en goud. Wij kopen gouden en zilveren munten en baren in tegen de beste prijs van Nederland. Al onze biedprijzen zijn gebaseerd op de huidige goud- en zilverprijs en worden automatisch elke paar minuten aangepast aan de huidige koersen. Naast munten en baren, kopen wij ook oud goud in.

Transparante prijzen en verkoopvoorwaarden

Op onze website ziet u per product een prijs staan. Dit is de prijs die we aan u uitbetalen. Er worden geen kosten in mindering gebracht anders dan eventuele afwikkelings- of verzendkosten. Deze kosten worden ook getoond tijdens het verkoopproces. Zodra u de verkooporder heeft geplaatst, ligt deze prijs vast en ook als daarna de koers sterk stijgt of daalt zal dat nooit van invloed zijn op de overeengekomen prijs.

Het verkoopproces

Hieronder wordt ons verkoopproces stap voor stap uitgelegd. Indien u vragen heeft over ons verkoopproces kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: 035 - 203 1381.
 
1. Selecteer uw producten
U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website. Wij kopen goud, zilver, platina en palladium in tegen vaste prijsformules en alle prijzen worden automatisch ververst op basis van de meest recente koers. U kunt gebruik maken van de zoekbalk of filteren op muntenserie, land van herkomst en/of gewicht. Staat uw product niet op onze website? Dan kunt u het taxatieformulier invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
 
2. Kies een afwikkelmethode
Na het invullen van uw gegevens kunt u een afwikkelmethode kiezen. Op onze verzending en betaling pagina ziet u het overzicht van onze verzendmethodes- en kosten. 
 
U kunt uw verkooporder langsbrengen op onze kantoorlocaties in Baarn of Den Haag, versturen via een PostNL servicepunt, laten ophalen door onze huiskoerier, laten ophalen door onze privékoerier of verkopen uit de opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland. Wij adviseren gebruik te maken van onze huiskoerier, wat volledig verzekerd en discreet op afspraak ingepland kan worden. U kunt direct een dag- en tijd inplannen, ook avondleveringen zijn mogelijk.
 
3. Wij taxeren en controleren
Uw edelmetaal wordt getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid. Doorgaans zijn alle verkooporders binnen een week afgewikkeld en uitbetaald. De doorlooptijd is afhankelijk van de gekozen verzendmethode en zodra uw verkooporder bij ons is ontvangen wordt de zending binnen twee dagen gecontroleerd op juistheid. Vervolgens wordt binnen twee werkdagen het bedrag voldaan.
 
4. Uitbetaling binnen 48 uur
We betalen het bedrag doorgaans binnen 48 uur na ontvangst. Per bank of contant. U ontvangt een e-mail ter bevestiging zodra de betaling is voldaan.
 
Let op: als u een verkooporder per huiskoerier laat ophalen, dan wordt het pakket de eerstvolgende werkdag bij ons magazijn aangeleverd. Daar vindt vervolgens de controle plaats binnen twee werkdagen en daarna volgt de uitbetaling. 

Onze werkwijze

Verkoop uw goud, zilver en platina in 4 simpele stappen

Selecteer uw producten 1. Selecteer uw producten U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website
Kies afwikkelmethode 2. Kies afwikkelmethode Kies uit zelf afleveren of laten ophalen
Wij taxeren en controleren 3. Wij taxeren en controleren Uw edelmetaal wordt getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid
Uitbetaling binnen 48 uur 4. Uitbetaling binnen 48 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 48 uur na ontvangst. Per bank, of contant.

Beoordeeld met een 9,8

Bekijk alle 1.225 beoordelingen op Trustpilot arrow right
Correcte en snelle afhandeling, voor een eerlijke prijs! Correcte en snelle afhandeling, voor een eerlijke prijs!
Patrick Alkemade, 26 maart 2024
Trustpilot rating
Goed betrouwbaar transparant bedrijf Duidelijke website (onlangs verbeterd!), transparante goede prijzen en betrouwbare procedures. Alleen jammer dat het langsbrengen geld moet kosten, maar dat wordt goedgemaakt door geen gezeur en de juiste prijs.
Stefan, 30 maart 2024
Trustpilot rating
Aanmelden via de site ging makkelijk Aanmelden via de site ging makkelijk en ook de afspraak maken om naar kantoor te gaan ging soepel. Verwerking op kantoor ging ook vlot. Kortom klasse!!!
William Willems, 25 april 2024
Trustpilot rating
Meer als perfect Meer als perfect. Wat een prijsverschil met al die andere "opkopers". Keurig nette afhandeling.
Ilona, 16 april 2024
Trustpilot rating