Toggle Nav

Goud verkopen

Goud verkopen

Goud verkopen bij Inkoop Edelmetaal

Wij kopen uw gouden munten en goudbaren in tegen de beste prijzen van Nederland. Voor goudbaren van erkende producenten betalen we 98% van de actuele goudwaarde uit, bij de gouden beleggingsmunten zoals de Maple Leaf en de Krugerrand zelfs 100%.

U kunt uw goud veilig verkopen bij ons op kantoor te Baarn, daarnaast is het mogelijk om uw goud bij u thuis volledig verzekerd op te laten halen door onze koeriersdienst. Bij kleinere hoeveelheden kunt u tevens ervoor kiezen om zelf uw goud aan ons op te sturen via een aangetekende en verzekerde zending.

Kies hieronder het product dat uw wilt verkopen en verkoop uw goud betrouwbaar bij Inkoop Edelmetaal

Producten 1-40 van 126

per pagina
 1. Gouden Lunar munt 1 troy ounce 2017
  Gouden Lunar munt 1 troy ounce
  Onze biedprijs: van € 1.798,00 tot € 1.868,00
 2. 1/4 Troy ounce gouden munt Lunar
  1/4 Troy ounce gouden munt Lunar
  Onze biedprijs: van € 449,50 tot € 499,50
 3. 1/10 Troy ounce gouden Lunar munten
  1/10 Troy ounce gouden Lunar munten
  Onze biedprijs: van € 180,00 tot € 230,00

Producten 1-40 van 126

per pagina

Goud verkopen tegen actuele goudprijs

Uw goud online verkopen tegen de actuele goudprijs bij Inkoop Edelmetaal. Onze prijzen staan 24/7 in verhouding met de actuele goudprijs waardoor wij u een goudeerlijke prijs garanderen.

Doordeweeks worden de prijzen om de vijf minuten ververst aangezien de markt continu in beweging is. In het weekend zijn de markten gesloten en verandert de prijs niet. Wij zijn hierin volledig transparant en bieden u de mogelijkheid om prijzen vast te zetten op de actuele goudprijs.

Inkoop van alle soorten goud

Wij kopen alle soorten goud in:

 

Het maakt niet uit waar u uw goud hebt gekocht: wij kopen ook goud in dat niet bij onze partners is gekocht.

Hoeveel is mijn goud waard?

Kies uw product en u ziet direct welke biedprijs wij op dit moment hanteren. Op het moment dat u de verkooporder plaatst, is de biedprijs definitief.

Staat uw product er niet tussen? Of wilt u oud goud zoals sieraden of juwelen verkopen? Neem dan contact met ons op om onze biedprijs aan te vragen.

Bij oud goud is het mogelijk om vooraf een indicatie te krijgen van de verkoopprijs. Dit kan door een berekening te maken met het gewicht en het goudgehalte van het goud. U kunt hiervoor terecht op de volgende pagina: Hoe weet ik wat mijn goud waard is?

Uitbetaling per bank of contant

U heeft de keuze voor een betaling per bank of contant (tot € 10.000). Kiest u voor uitbetaling per bank, dan heeft u binnen 48 uur het geld op uw rekening staan. 

Goud dat u aan ons verkoopt is geheel btw-vrij.

Verzekerd opgehaald of verzonden

U wilt er zeker van zijn dat de verzending van uw goud perfect verloopt. Daarom bieden wij u een verzekerde verzending aan via een van onze koeriers. Uw verkooporder wordt dan bij u thuis opgehaald.

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen (tot een bedrag van € 10.000) of om een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn.