Toggle Nav

Goud verkopen

Goud verkopen

Goud verkopen bij Inkoop Edelmetaal

Wij kopen uw gouden munten en goudbaren in tegen de beste prijzen van Nederland. Voor goudbaren van erkende producenten betalen we 98% van de actuele goudwaarde uit, bij de gouden beleggingsmunten zoals de Maple Leaf en de Krugerrand zelfs 100%.

U kunt uw goud verkopen bij ons op kantoor te Baarn, daarnaast is het mogelijk om uw goud bij u thuis volledig verzekerd op te laten halen door Mikropakket. Bij kleinere hoeveelheden kunt u tevens ervoor kiezen om zelf uw goud aan ons op te sturen via een aangetekende en verzekerde zending.

Neem contact met ons op

Producten 1-40 van 89

Pagina
per pagina
 1. Gouden Lunar munt 1 troy ounce 2017
  Gouden Lunar munt 1 troy ounce
  Onze biedprijs: van € 1.521,00 tot € 1.591,00
 2. 1/4 Troy ounce gouden munt Lunar
  1/4 Troy ounce gouden munt Lunar
  Onze biedprijs: van € 380,50 tot € 430,50
 3. 1/10 Troy ounce gouden Lunar munten
  1/10 Troy ounce gouden Lunar munten
  Onze biedprijs: van € 152,00 tot € 202,00
 4. 1 Troy ounce gouden Panda munten
  1 Troy ounce gouden Panda munten
  Onze biedprijs: van € 1.521,00 tot € 1.571,00

Producten 1-40 van 89

Pagina
per pagina

Krugerrand verkopen

Wilt u uw Krugerrand verkopen? Deze bekende gouden munt is erg populair en goed verhandelaar. Daarom neemt u weinig risico wanneer u de Krugerrand verkoopt aan Inkoop Edelmetaal. Wij baseren onze prijs op de actuele goudprijs. De Krugerrand is 22 karaat en bevat netto precies 1 troy ounce puur goud. Door een kleine toevoeging van koper is de Krugerrand beter bestendig tegen krassen en beschadigingen.

Goud verkopen tegen actuele goudprijs

Verkoop uw gouden munten tegen de actuele goudprijs bij Inkoop Edelmetaal. Onze prijzen staan 24/7 in verhouding met de actuele goudprijs waardoor wij u een goudeerlijke prijs garanderen. Deze goudprijs wordt elke vijf minuten volledig geautomatiseerd aangepast.

Veilig en vertrouwd verzenden

U wilt er zeker van zijn dat de verzending van gouden munten perfect verloopt. Daarom bieden wij u een verzekerde verzending aan via Mikropakket. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn.