Toggle Nav

Goudbaren

Goudbaren

Goudbaren verkopen

Wilt u goudbaren verkopen? U kunt aan ons elke soort goudbaar verkopen, van 1 gram tot en met 1 kilo. Goudbaren die wij inkopen moeten te allen tijde afkomstig zijn van LBMA erkende smelterijen (zoals Umicore, Heraeus en Degussa). Deze hebben een zogenaamde status van "Good Delivery". Bezit u een goudbaar die niet op de lijst van de LBMA voorkomt, neemt u dan contact met ons op.

Voor alle goudbaren betalen we u 98% van de huidige goudprijs. In het overzicht hieronder staan alle goudbaren weergegeven met de actuele biedprijs. U kunt uw goud eenvoudig online verkopen via onze website. Naast goudbaren kunt u ook gouden munten aan ons verkopen. Inkoop Edelmetaal hanteert altijd de actuele goudprijzen. Hier leest u onderaan de pagina meer over.

20 producten

per pagina

20 producten

per pagina

Dagprijs goud

De dagprijs van goud schommelt ieder moment. Daarom worden onze goudprijzen elke vijf minuten automatisch aangepast. Zo bent u verzekerd van de meest actuele goudkoers. Omdat wij een transparante en eerlijke werkwijze hebben worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9+! Mede omdat we de dagprijs van goud nauwlettend in de gaten houden, zodat we u de meest eerlijke prijs kunnen bieden. Op basis van de goudprijs vindt onze prijsbepaling plaats.

Veilig en vertrouwde verzending.

Uw goudstaaf verkopen doet u gemakkelijk en veilig via onze website. Om ervoor te zorgen dat uw verzending veilig bij ons aankomt, bieden wij verzekerde verzending aan. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen bij ons kantoor in Baarn.