Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

Zilveren Wiener Philharmoniker munt verkopen


1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt 1 troy ounce

€ 28,75

Toevoegen winkelwagen

Zilveren Wiener Philharmoniker munt verkopen tegen de hoogste biedprijs van Nederland

Bent u in het bezit van Wiener Philharmoniker zilveren munten en wilt u deze verkopen voor de beste prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Inkoop Edelmetaal begrijpen we de waarde van deze prachtige beleggingsmunten. We zijn gespecialiseerd in het inkopen van edelmetalen, waaronder ook Wiener Philharmoniker zilveren munten. Hier leest u hoe wij u helpen om uw zilveren beleggingsmunten op een veilige en winstgevende manier te verkopen.

Eenvoudig verkoopproces

Bij Inkoop Edelmetaal begrijpen we dat u uw Wiener Philharmoniker zilveren munten veilig, probleemloos én voor de beste prijs wilt verkopen. Onze deskundige inkopers hebben jarenlange ervaring in het evalueren van zilveren beleggingsmunten en bieden u de beste prijs van Nederland.

Wanneer u ervoor kiest om uw zilveren Wiener Philharmoniker munten aan ons te verkopen, profiteert u van de volgende voordelen:

1. Beste biedprijs van Nederland

Wij bieden u de hoogste prijs van Nederland voor uw Zilveren Philharmoniker munt, namelijk 107% van de actuele zilverwaarde. Zo weet u zeker dat u de beste waarde voor uw zilveren munten ontvangt.

2. Snelle transactie

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een vlotte en efficiënte verkooptransactie. De biedprijs staat vast wanneer u de verkooporder plaatst. Onze biedprijzen zijn gebaseerd op de actuele zilverkoers en worden elke 3 minuten ververst.

3. Veilige transactie

Als laatste stap in het verkoopproces controleren wij de echtheid en conditie van uw Wiener Philharmoniker zilveren munt(en). U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Baarn waar we de munten ter plekke in ontvangst nemen en controleren. Gaat u liever niet op pad met uw kostbare beleggingsmunten? Dan kunt u gebruikmaken van onze verzekerde koeriersdienst. Elke verkooptransactie, ongeacht aanleverwijze, is verzekerd onder onze verzekeringspolis.

We betalen altijd binnen 48 na ontvangst van de munten uit. Bezoekt u ons kantoor? Dan betalen we meestal direct uit!

Verkoop uw Wiener Philharmoniker zilveren munten aan Inkoop Edelmetaal en geniet van de voordelen van een betrouwbare partner in edelmetalen inkoop.

Zilveren Wiener Philharmoniker: een unieke beleggingsmunt

De Wiener Philharmoniker, geslagen door Austrian Mint, is de eerste zilveren belegginsmunt van Europese bodem. De Wiener Philharmoniker is geslagen in 99.9% puur zilver en weegt 1 troy ounce (31,103 gram) puur zilver. De zilveren uitgave werd in 2008 geïntroduceerd. Hiertoe werd besloten na het grote succes van de gouden Philharmoniker munt.

De Wiener Philharmoniker is een symbool van vakmanschap en muzikale erfenis. Deze unieke zilveren beleggingsmunten tonen een prachtige beeltenis van het wereldberoemde Weense Philharmonisch Orkest. Het bezitten van deze munten betekent dat u zowel artistieke als financiële waarde in handen heeft.

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10