Zoeken

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of door middel van een kantoorbezoek (uitsluitend op afspraak). Ook bij vragen of suggesties verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Voor de afwikkeling van transacties kunt u ons kantoor op afspraak bezoeken. Ook is het mogelijk om uw edelmetaal op te laten halen door onze koeriersdienst of uw pakket verzekerd per post naar ons toe te sturen.

Vragen? Ga naar onze klantenservice voor meer informatie
Naar de klantenservice

Heeft u een vraag? Vul het formulier in.


Beoordeeld met een 9,8

Bekijk alle 1.215 beoordelingen op Trustpilot arrow right
Goed ontvangst Bij afleveren werden wij ontvangen in een beveiligde ruimte en vriendelijk te woord gestaan. De transactie is naar tevredenheid afgerond. Ook hebben wij nog een goed gesprek gehad naar aanleiding van een aantal vragen van ons.
Maarten Bergmeijer, 6 maart 2024
Trustpilot rating
Ik had niet goed geteld en.. Ik had niet goed geteld en meer zilveren munten opgestuurd dan in de verkooporder stond. Ze hadden het gelukkig wel goed geteld en me netjes betaald voor de teveel opgestuurde munten. Heel betrouwbaar!
Lukas, 5 maart 2024
Trustpilot rating
Erg vriendelijk en behulpzaam en een top team Erg vriendelijk en behulpzaam en een vlekkeloze afwikkeling.
Gerben Bijholt, 20 maart 2024
Trustpilot rating
Duidelijke website en snelle verwerking Duidelijke website en snelle verwerking van order. Jammer van de extra transactiekosten bij verkoop uit opslag maar anderzijds wel weer begrijpelijk. Gezien het gemak is dat het wel waard.
Koen, 25 maart 2024
Trustpilot rating