Zoeken

Wij helpen u graag verder

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of door middel van een kantoorbezoek (uitsluitend op afspraak). Ook bij vragen of suggesties verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Voor de afwikkeling van transacties kunt u ons kantoor op afspraak bezoeken. Ook is het mogelijk om uw edelmetaal op te laten halen door onze koeriersdienst of uw pakket verzekerd per post naar ons toe te sturen.

Vragen? Ga naar onze klantenservice voor meer informatie
Naar de klantenservice

Heeft u een vraag? Vul het formulier in.


Beoordeeld met een 9,8

Bekijk alle 1.215 beoordelingen op Trustpilot arrow right
Goed ontvangst Bij afleveren werden wij ontvangen in een beveiligde ruimte en vriendelijk te woord gestaan. De transactie is naar tevredenheid afgerond. Ook hebben wij nog een goed gesprek gehad naar aanleiding van een aantal vragen van ons.
Maarten Bergmeijer, 6 maart 2024
Trustpilot rating
Zeer professioneel en snel afgehandeld Zeer professioneel ontvangen en snel afgehandeld de munt wordt beoordeeld en een eerlijke en goede prijs gegeven meer als het goudwissel kantoor scheelde 150 euro op 30 gram gouden munt Top bedankt 👍
Edwin van der Meyden, 21 maart 2024
Trustpilot rating
Transparante inkoop order Hoge uitbetaling van de ingekochte gouden munten en snelle overboeking naar de bank.
Christiaan de Jonge, 14 maart 2024
Trustpilot rating
Zeer tevreden over contacten en proces Het hele verkoopproces verliep exact als vooraf beschreven. Het gebruik maken van de huiskoerier gaf een veilig en vooral vakkundig proces. Uitbetaling als aangegeven binnen 2 werkdagen. Heel tevreden.
André, 15 maart 2024
Trustpilot rating