Toggle Nav

Zilverbaren

Zilverbaren

Zilverbaren verkopen

U wilt uw zilverbaren verkopen? Bij Inkoop Edelmetaal kunt u terecht voor de meest actuele prijs voor de verkoop van al uw zilverbaren. Zilverbaren die wij inkopen dienen te allen tijde afkomstig zijn van LBMA erkende smelterijen (zoals Umicore). Dit zijn baren met een zogenaamde status van "Good Delivery". U kunt online eenvoudig en vertrouwd uw zilver aan ons verkopen door het verkooptraject op deze website te doorlopen. Wilt u als bedrijf zilverbaren verkopen? Ook dat kan bij Inkoop Edelmetaal. Uw zilverbaren verkopen was nog nooit zo veilig, vertrouwd en eenvoudig. Naast zilverbaren kunt u ook zilveren munten aan ons verkopen. Inkoop Edelmetaal hanteert altijd de actuele zilverprijs. Hier leest u onderaan de pagina meer over.

19 producten

per pagina

19 producten

per pagina

Dagprijs zilver

Onze biedprijs wordt gebaseerd op de huidige dagprijs van het zilver. Voor zilverbaren tot en met 500 gram betalen we 98% van de actuele zilverkoers uit, bij zilverbaren vanaf 1 kilogram betalen we 95% van de actuele zilverkoers uit. Alle prijzen hieronder zijn actueel. Wij geven altijd een eerlijke, marktconforme prijs, gebaseerd op de zilverkoers die elke vijf minuten automatisch wordt aangepast. Omdat we een eerlijke prijs bieden op basis van de dagprijs van zilver en een transparante werkwijze hanteren worden wij beoordeeld door onze klanten met een 9+.

 

Veilige verzending van uw zilverbaren

Om een veilige verzending te garanderen bieden wij een verzekerde verzending aan via onze koeriersdienst. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn