Zoeken
1 troy ounce gouden Maple Leaf munt 1 troy ounce gouden Maple Leaf munt

1 troy ounce gouden Maple Leaf munt

1 troy ounce


Onze biedprijs: € 2.160,00

De gouden Maple Leaf munt bevat 1 troy ounce en is geslagen in puur goud. Maple Leaf munten zijn samen met de Krugerrand de meest gangbare gouden beleggingsmunten.

  • Gegarandeerde afname Gegarandeerde afname
  • Veilig en betrouwbaar Veilig en betrouwbaar
  • Binnen 48 uur uitbetaald Binnen 48 uur uitbetaald

Gegevens

De Maple Leaf munten worden uitgegeven door de Royal Canadian Mint uit Canada. Deze munten bevatten 1 troy ounce puur goud, en het gehalte van deze munten is net iets hoger dan van andere gouden munten. Maple Leaf munten hebben een gehalte van 999,9/1000.

Op de voorzijde van deze munten is een beeltenis weergegeven van het symbool van Canada: het esdoornblad. Op de achterzijde is een beeltenis van Queen Elizabeth II weergegeven. Het design van de voorzijde van deze gouden munt is altijd gelijk gebleven, de beeltenis van Queen Elizabeth II is in de periode van 1979 tot 2009 3x gewijzigd, naar verloop van tijd werd deze vrouw natuurlijk ook ouder dus werd er een steeds oudere Queen Elizabeth II weergegeven.
Net als de meeste andere gouden beleggingsmunten is ook de Maple Leaf in diverse formaten beschikbaar, 1/20 troy ounce, 1/10 troy ounce, 1/4 troy ounce, 1/2 troy ounce, 1 troy ounce en in 2007 zijn zelfs gouden Maple Leaf munten van 100 kilo geslagen.

Gouden Maple leaf kopen?

Bezoek onze zusterwebsite en bekijk direct het aanbod van The Silver Mountain.

De gouden Maple Leaf munten hebben de status van wettig betaalmiddel (C$1, C$5, C$10, C$20 and C$50) wat overigens puur symbolisch is aangezien de goudwaarde van deze munten vele malen hoger ligt.
Gouden Maple Leaf munten zijn gezien het hoge gehalte fijngoud zeer geliefd. Naast de Krugerrand is de Maple Leaf de meest voorkomende beleggingsmunt in goud. Deze munten zijn wereldwijd bekend en daardoor makkelijk verhandelbaar.


Specificaties

Biedgarantie: 100% van de actuele goudprijs
Land van herkomst: Canada
Materiaal: Goud
Gehalte: 99,99%
Leverancier: Royal Canadian Mint


Verkoop uw 1 troy ounce gouden Maple Leaf munt in 4 simpele stappen

Selecteer uw producten 1. Verkoop uw product U kunt de 1 troy ounce gouden Maple Leaf munt toevoegen aan uw verkoopmand door op de ‘Verkoop dit product’ te klikken
Kies afwikkelmethode 2. Kies afwikkelmethode Kies uit zelf afleveren, verzekerd versturen per post of het laten ophalen
Wij taxeren en controleren 3. Wij taxeren en controleren Uw 1 troy ounce gouden Maple Leaf munt wordt getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid
Uitbetaling binnen 24 uur 4. Uitbetaling binnen 24 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur na controle. Per bank, of contant
  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10