Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

Zilveren Krugerrand munt verkopen


1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 1 troy ounce

€ 28,75

Toevoegen winkelwagen

Zilveren Krugerrand verkopen tegen de hoogste biedprijs van Nederland

Bent u in het bezit van de iconische zilveren Krugerrand beleggingsmunt en wilt u deze veilig en voor de beste prijs van Nederland verkopen? Bij Inkoop Edelmetaal zijn we gespecialiseerd in het inkopen van gouden en zilveren Krugerrand munten en begrijpen we de waarde van 's werelds bekendste beleggingsmunten. Hier leest u hoe wij u helpen om uw zilveren Krugerrands op een veilige en winstgevende manier te verkopen.

Voordelen van uw Krugerrand zilveren munt verkopen aan Inkoop Edelmetaal

Bij Inkoop Edelmetaal begrijpen we dat u uw Zuid-Afrikaanse beleggingsmunten probleemloos én voor de beste prijs wilt verkopen. Onze deskundige inkopers hebben jarenlange ervaring als het gaat om zilveren beleggingsmunten inkopen van South African Mint en bieden u de beste prijs van Nederland.

1. Beste biedprijs van Nederland

Wij bieden u de hoogste prijs van Nederland voor uw zilveren Krugerrands, namelijk 107% van de actuele zilverprijs. Zo weet u zeker dat u de beste waarde voor uw zilveren munten ontvangt. Deze beleggingsmunten zijn wereldwijd bekend en uitstekend verhandelbaar.

2. Vlotte transactie

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een vlotte en efficiënte verkooptransactie. Onze biedprijs staat vast wanneer u de verkooporder plaatst. Alle biedprijzen zijn gebaseerd op de actuele zilver- en goedkoers en worden elke 3 minuten ververst op de website.

3. Veilig uw Krugerrand zilveren munt verkopen

Als laatste stap in het verkoopproces controleren wij de echtheid en conditie van uw zilveren Krugerrand. U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Baarn waar we de zilveren beleggingsmunten ter plekke in ontvangst nemen en controleren.

Gaat u liever niet op pad met uw kostbare zilver? Dan kunt u gebruikmaken van onze verzekerde koeriersdienst. Elke verkooptransactie, ongeacht aanleverwijze, is verzekerd onder onze verzekeringspolis.

We betalen altijd binnen 48 na ontvangst van uw zilver uit. Bezoekt u ons kantoor in Baarn? Dan betalen we u meestal direct uit.

Wacht niet langer. Verkoop uw Zuid-Afrikaanse zilveren beleggingsmunten vandaag nog aan Inkoop Edelmetaal en geniet van de voordelen van een betrouwbare partner in edelmetalen inkoop.

Zilveren Krugerrands: sinds 2017 op de markt

Sinds de introductie in 2017 door het LBMA-geaccrediteerde South African Mint is de zilveren Krugerrand munt wereldwijd geliefd onder verzamelaars en beleggers. Net als de iconische gouden Krugerrand staat op de voorzijde een springbok afgebeeld, het nationale dier van Zuid-Afrika. Op de achterzijde staat Paul Kruger, voormalig Staatspresident van de Zuid-Afrikaansche Republiek. Zilveren Krugerrands worden geslagen in 99,99% puur zilver.

De gouden Krugerrand is de voorganger van andere bekende gouden beleggingsmunten, zoals de gouden Maple Leaf en de gouden American Eagle. Voor de zilveren Krugerrand munt hanteren we een biedgarantie van 100% van de actuele zilverkoers.

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10