Toggle Nav

Zilveren munten

Zilveren munten

Zilveren munten verkopen

Wilt u uw zilveren munten verkopen? Wij staan garant voor de hoogste biedprijs van Nederland voor alle 1 troy ounce en 1 kilo zilveren beleggingsmunten. Bekende munten die wij inkopen zijn de zilveren Maple Leaf uit Canada en zilveren Gulden. Inkoop Edelmetaal werkt samen met The Silver Mountain, Nederlands grootste aanbieder van zilveren beleggingsmunten. Daardoor kunnen wij gegarandeerd altijd de beste prijs uitbetalen voor uw zilveren munten.

Biedprijs voor gangbare zilveren troy ounce munten tijdelijk verhoogd naar 113%.

Producten 1-40 van 65

Pagina
per pagina
  1. 1 Kilo zilveren Koala munt 2014
    1 Kilo zilveren Koala munten
    Onze biedprijs: van € 765,00 tot € 782,50
  2. 1 Troy ounce zilveren Panda munten
    1 Troy ounce zilveren Panda munten (1982-2015)
    Onze biedprijs: van € 24,50 tot € 26,60

Producten 1-40 van 65

Pagina
per pagina

Actuele zilverprijs

Omdat de zilverprijs constant in beweging is, zijn wij dat ook. De prijzen op onze website zijn gekoppeld aan de huidige zilverprijs en worden iedere vijf minuten volledig automatisch aangepast. Zo bieden wij u gegarandeerd de meest correcte en actuele zilverprijs!

Veilig en vertrouwd uw zilveren munten versturen’

Wanneer u uw zilveren munten in Nederland wilt verkopen, wilt u er zeker van zijn dat de verzending goed verloopt. Daarom bieden wij u een verzekerde verzending aan via UPS. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket zelf via de post te versturen of een afspraak te maken om langs te komen voor de verkoop bij ons kantoor in Baarn.