Zoeken
1 troy ounce zilveren Mexican Libertad munt 1 troy ounce zilveren Mexican Libertad munt

1 troy ounce zilveren Mexican Libertad munt

1 troy ounce


Onze biedprijs: € 29,45

Deze munten bevatten 31,103 gram puur zilver per stuk. De Mexican Libertad is de oudste zilveren beleggingsmunt ter wereld.

  • Gegarandeerde afname Gegarandeerde afname
  • Veilig en betrouwbaar Veilig en betrouwbaar
  • Binnen 48 uur uitbetaald Binnen 48 uur uitbetaald

Gegevens

De zilveren Mexican Libertad munt is 's werelds eerste zilveren beleggingsmunt. De munt werd in 1949 voor het eerst uitgegeven door de Banco de Mexico uit Mexico. Deze munten zijn zowel in het bekende 1 troy ounce (31,103 gram) formaat geslagen als in andere formaten vanaf 1/10 troy ounce tot en met 1 kilo. Alle munten zijn geslagen in .999 puur zilver.

Op de voorzijde van de Mexican Libertad munten is de beeltenis weergegeven van een vrouwelijk engelfiguur - de Angel of Independence - voor Lover's Peak. Op de achterzijde van deze zilveren munten is de "coat of arms of Mexico" weergegeven.

Na de Silver Eagle en de Maple Leaf munten is de Mexican Libertad één van de bekendste en populairste zilveren beleggingsmunten. De munt is vooral geliefd om het design.

Mexican Libertad munten zijn uitgegeven in uncirculated en in proof conditie. Onze biedprijzen bij de inkoop van deze zilveren munten zijn gebaseerd op munten die uncirculated zijn, waarbij de waarde wordt gebaseerd aan de hand van de zilverkoers. Doorgaans zijn krasjes, aanslag en beschadigingen of juist het ontbreken hiervan irrelevant omdat deze munten voor de zilverwaarde verhandeld worden.

Bij de inkoop van de zilveren Libertad munten hanteren wij een scherpe biedprijs en wij betalen meer dan alleen de zilverwaarde uit. Onze biedprijzen zijn altijd gebaseerd op de meest acutele zilverprijs en wij hanteren de hoogste prijs van Nederland. Wilt u uw zilveren munten verkopen dan kunt u dat bij ons op kantoor doen - op afspraak - of u kunt uw munten volledig verzekerd laten ophalen of zelf versturen.


Specificaties

Biedgarantie: 107% van de actuele zilverprijs
Land van herkomst: Mexico
Materiaal: Zilver
Gehalte: 99,9%
Leverancier: Banco de Mexico


Verkoop uw 1 troy ounce zilveren Mexican Libertad munt in 4 simpele stappen

Selecteer uw producten 1. Verkoop uw product U kunt de 1 troy ounce zilveren Mexican Libertad munt toevoegen aan uw verkoopmand door op de ‘Verkoop dit product’ te klikken
Kies afwikkelmethode 2. Kies afwikkelmethode Kies uit zelf afleveren, verzekerd versturen per post of het laten ophalen
Wij taxeren en controleren 3. Wij taxeren en controleren Uw 1 troy ounce zilveren Mexican Libertad munt wordt getoetst en gecontroleerd op gewicht en echtheid
Uitbetaling binnen 24 uur 4. Uitbetaling binnen 24 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur na controle. Per bank, of contant
  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10