Zoeken

Verzend uw edelmetaal via PostNL

Voor verkooporders tot € 5.000,-

PostNL

Verzending via PostNL

U kunt heel gemakkelijk via een PostNL servicepunt uw pakket naar ons toesturen. De kosten voor het verzenden via een PostNL servicepunt zijn € 15,-.

U dient een verkooporder aan te maken via onze website. Bij verzendingen vanuit Nederland en België kunt u tot €5.000 kiezen voor PostNL servicepunt. Wij krijgen uw verkooporder binnen en maken een verzendlabel voor u aan (binnen kantoortijden), welke u van ons via email ontvangt. Daarbij ontvangt u inpakinstructies. Het pakket brengt u met geprint en bevestigd label naar het servicepunt van uw keuze.

Veilig en discreet

  • PostNL servicepunt weet niet wat zich in het pakket bevindt.
  • Wij adviseren een Primera of Bruna omdat ze hier het beste de procedures opvolgen.
Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Gebruik stevig karton Zorg ervoor dat het pakketje stevig is ingepakt en dat het niet rammelt, zodat het discreet verstuurd wordt.
Controleer het pakket Het pakket dient van buitenaf geen mankementen te hebben en in goede conditie overgedragen te worden.
Verzegel het pakket We adviseren om het pakket goed dicht te tapen, zodat het pakket niet ongemerkt geopend kan worden tijdens transport.
Vermijd waarde-gerelateerde termen op het pakket Het is niet nodig om onze naam op het pakket te vermelden, wij zorgen zelf voor een adressticker voor de verzending naar ons magazijn.

Betrouwbaar en gemakkelijk

Gegarandeerde afname U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website
Verzekerd verzonden Kies uit afleveren bij een servicepunt of kantoorbezoek
Uitbetaling binnen 24 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur. Per bank of contant.
Verkoop direct uw edelmetaal

Veelgestelde vragen

Vragen over het verzenden van uw edelmetaal

Wat zijn de kosten voor het verzenden van mijn edelmetaal?
De kosten voor een verzending via een PostNL pickup point bedragen €15,-. Deze kosten worden in mindering gebracht op uw verkooporder.

De pakketten die via PostNL worden verstuurd zijn via onze verzekeringspolis volledig verzekerd.
Tot welke waarde kan ik versturen met PostNL?
Het versturen van pakketten via PostNL is mogelijk bij verkooporders tot €5.000,-
Elk pakket is volledig verzekerd. Wij adviseren u om het pakket op een discrete wijze te versturen en delen ook concrete tips om uw edelmetaal zo veilig mogelijk te versturen.
Bij welk pickup point kan ik mijn pakket inleveren?
Zodra u een verkooporder plaatst ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging. Op basis van uw woonplaats ontvangt u daarbij een lijst van nabijgelegen pick up points en een overzicht van locaties waar u uw zending kunt inleveren.

Wij adviseren gebruik te maken van een servicepunt van Bruna of Primera aangezien wij daar zelf de beste ervaring mee hebben voor een discrete en veilige afgifte. U wordt vervolgens per e-mail op de hoogte gehouden over de status van uw zending en de verwerking van uw Verkooporder.
Is het versturen via PostNL veilig?
Ja, deze zendingen zijn veilig. Wij hebben een externe verzekeringspolis waardoor alle pakketten tot €5.000 volledig zijn verzekerd en bij de ontvangst in ons beveiligd magazijn wordt alles onder cameratoezicht verwerkt. Wij delen daarnaast inpakinstructies met u om ervoor te zorgen dat de pakketten zo discreet mogelijk verstuurd worden.
Meer vragen? Ga naar onze klantenservice