Toggle Nav
Let op: in verband met de realisatie van een nieuwe ontvangstruimte is afgifte op ons kantoor in Baarn momenteel uitsluitend mogelijk bij transacties vanaf EUR 2.500

1 troy ounce platina Platypus munt

Onze biedprijs: € 888,50

Bent u voornemens uw platina Platypus munt(en) te verkopen? Wij bieden u 100% van de actuele platinaprijs over het netto gewicht van 30,95 gram platina.

Gegarandeerde afname

Gegarandeerde afname

Beste biedprijs van Nederland

Beste biedprijs van Nederland

Binnen 48 uur uitbetaald

Binnen 48 uur uitbetaald

Gegevens 1 troy ounce platina Platypus munt

De platina Platypus munten worden uitgegeven door de Perth Mint uit Australië. De munten worden geslagen in 99,95% puur platina. De platina Platypus zijn in diverse jaartallen geslagen met ieder een gewicht van 1 troy ounce dat overeenkomt met 31,103 gram.

Op de voorzijde van de munt staat een vogelbekdier (platypus) afgebeeld, die onder water zwemt. In de buitenste ring staan diverse teksten afgebeeld: 'Australian Platypus' en '1 oz 9995 platinum'. De laatste tekst geeft aan welk jaartal, gewicht (1 oz), gehalte (99,95%) en materiaal (platina) de munt heeft. Op de achterzijde is een beeltenis van Queen Elizabeth II afgebeeld, samen met de teksten 'Elizabeth II' , 'Australia' en de nominale waarde van de munt (100 dollars).

Specificaties

Specificaties
Land van herkomst: Australië
Materiaal: Platina
Gehalte: 99,95%
Gewicht: 1 troy ounce