Toggle Nav

Goudbaar 250 gram

Onze biedprijs: Vanaf € 14.285,00
De goudbaren van 250 gram kunt u verkopen bij Inkoop Edelmetaal tegen de beste prijs van Nederland. Wij werken met een biedgarantie en onze prijzen voor de verkoop zijn altijd actueel - gebaseerd op de meest recente goudprijs.

Gegarandeerde afname

Gegarandeerde afname

Beste biedprijs van Nederland

Beste biedprijs van Nederland

Binnen 48 uur uitbetaald

Binnen 48 uur uitbetaald

Gegevens Goudbaar 250 gram

Goudbaar van 250 gram. Deze goudbaren dienen te zijn geproduceerd door LBMA erkende producenten. Doorgaans zijn deze baren geslagen in tenminste 99,9% puur goud. Op de goudbaar dient het gehalte goud en het gewicht te zijn aangegeven, daarnaast ook het logo en/of de naam van de producent.

Meest voorkomend in Nederland zijn de 250 gram goudbaren van Umicore. Bij deze baren zit aan de achterzijde in het seal vaan een certificaat van echtheid toegevoegd. Op dit certificaat staat ook het gewicht, gehalte en het unieke serienummer van deze goudbaar vermeld. Andere producenten zoals Degussa of Heraeus hebben niet altijd een certificaat bij de goudbaar toegevoegd en dit is verder niet relevant voor de inkoop van uw baren. Wij kopen alle goudbaren in voor zover die zijn uitgegeven door een erkende producent. Al deze goudbaren bevatten dan ook minimaal 99,9% goud en meestal 99,99% puur goud.

Heeft u een goudbaar van een andere producent dan degenen die u bij ons kunt selecteren, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Goudbaar 250 gram kopen?

Bezoek onze zusterwebsite en bekijk direct het aanbod van 250 gram goudbaren diverse producenten bij The Silver Mountain. 

Specificaties

Specificaties
Biedgarantie: 98% van de actuele goudprijs
Land van herkomst: Nvt
Materiaal: Goud
Gehalte: 99,99%
Gewicht: 250 gram