Zoeken
Filter binnen Gouden munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

3 gram gouden munt verkopen


3 gram gouden Panda munt 3 gram

€ 215,00

Toevoegen winkelwagen

3 gram gouden munt verkopen bij Inkoop Edelmetaal

Uw 3 gram gouden munt verkopen voor de beste prijs van Nederland? Bij Inkoop Edelmetaal kunt u nagenoeg alle 3 gram gouden munten (ongeveer 1/10 troy ounce) verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw 1/10 Troy ounce gouden Maple Leaf, Krugerrand of Philharmoniker munt. Sommige gouden munten wegen exact 3 gram, zoals de 3 gram Chinese gouden Panda munt. 3 gram en 1/10 troy ounce gouden munten zijn uitstekend verhandelbaar, waardoor we ze altijd kunnen overnemen tegen de beste biedprijs van Nederland.

Wilt u een 3 gram gouden munt verkopen die niet in het overzicht staat? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij taxeren uw gouden munten en doen u een vervolgens een aanbod, gebaseerd op de huidige goudprijs en het netto goudgewicht van de munt.

3 gram gouden munt verkopen: zo werkt het

Wanneer u ervoor kiest om uw 3 gram gouden munten aan ons te verkopen, profiteert u direct van een aantal voordelen:

1. Beste biedprijs van Nederland

Wij bieden u de hoogste prijs van Nederland voor uw gouden munten. Zo weet u zeker dat u de beste waarde voor uw gouden beleggingsmunten of oude muntenverzameling ontvangt. Voor gouden munten bieden we momenteel 100% van de actuele goudprijs. Daarbij kijken we naar het netto goudgewicht van de munt.

2. Snelle transactie

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een vlotte en efficiënte verkooptransactie. De biedprijs staat vast wanneer u de verkooporder plaatst. Onze biedprijzen zijn gebaseerd op de actuele goudkoers en worden elke 3 minuten ververst.

3. Veilig uw 3 gram gouden munt verkopen: langsbrengen op kantoor of verzenden

Als laatste stap in het verkoopproces controleren wij de echtheid en conditie van uw gouden munten.

U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Baarn waar we uw 3 gram gouden munt ter plekke in ontvangst nemen en controleren.

Gaat u liever niet op pad met uw kostbare goud? Dan kunt u gebruikmaken van onze verzekerde koeriersdienst. Elke verkooptransactie, ongeacht aanleverwijze, is verzekerd onder onze verzekeringspolis.

Betrouwbare partner in edelmetalen inkoop

Verkoop uw gouden munten vandaag nog aan Inkoop Edelmetaal en geniet van de voordelen van een betrouwbare partner in edelmetalen inkoop.

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10