Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

30 gram zilveren munt verkopen


30 gram zilveren Panda munt (2016-heden) 30 gram

€ 30,05

Toevoegen winkelwagen

30 gram zilveren munt verkopen bij Inkoop Edelmetaal

Uw 30 gram zilveren munt verkopen (ongeveer 1 troy ounce) voor de beste prijs van Nederland? Bij Inkoop Edelmetaal kopen we nagenoeg alle soorten zilveren munten in. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw 1 Troy ounce zilveren Maple Leaf, Krugerrand, Philharmoniker of American Eagle. De meeste zilveren en gouden beleggingsmunten gebruiken troy ounce om het gewicht in uit te drukken.

Zilveren Panda munten: gewicht in grammen

Sinds 2016 worden zilveren en gouden Chinese Panda munten in grammen uitgedrukt. Zo is er een zilveren Chinese Panda munt van exact 30 gram uitgebracht.

Zowel 30 gram als 1 troy ounce zilveren munten zijn uitstekend verhandelbaar, waardoor we ze altijd kunnen overnemen tegen de beste biedprijs van Nederland.

Wilt u een 30 gram zilveren munt verkopen die niet in het overzicht staat? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij taxeren uw zilveren munten en doen u een vervolgens een aanbod, gebaseerd op de huidige zilverprijs en het netto zilvergewicht van de munt.

30 gram zilveren munt verkopen: zo werkt het

Wanneer u ervoor kiest om uw 30 gram zilveren munten aan ons te verkopen, profiteert u direct van een aantal voordelen:

1. Beste biedprijs van Nederland

Wij bieden u de hoogste prijs van Nederland voor uw zilveren verzamelaars- en beleggingsmunten. Zo weet u zeker dat u de beste waarde voor uw zilveren beleggingsmunten of oude muntenverzameling ontvangt.

Voor zilveren beleggingsmunten bieden we momenteel 107% van de actuele zilverprijs. Daarbij kijken we naar het netto zilvergewicht van de munt. De intrinsieke waarde van zilveren munten ligt tegenwoordig nagenoeg altijd hoger dan de verzamelwaarde.

2. Snelle transactie

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een vlotte en efficiënte verkooptransactie. De biedprijs voor uw 30 gram zilver staat vast wanneer u de verkooporder plaatst. Onze biedprijzen zijn gebaseerd op de actuele zilverkoers en worden elke 3 minuten ververst.

3. Veilig uw 30 gram zilveren munt verkopen: langsbrengen op kantoor of verzenden

Als laatste stap in het verkoopproces controleren wij de echtheid en conditie van uw zilveren munten.

U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor in Baarn waar we uw 30 gram zilveren munt ter plekke in ontvangst nemen en controleren.

Gaat u liever niet op pad met uw kostbare bezit? Dan kunt u gebruikmaken van onze verzekerde koeriersdienst. Elke verkooptransactie, ongeacht aanleverwijze, is verzekerd onder onze verzekeringspolis.

Betrouwbare partner in edelmetalen inkoop

Verkoop uw zilveren munten vandaag nog aan Inkoop Edelmetaal en geniet van de voordelen van een betrouwbare partner in edelmetalen inkoop.

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10