Toggle Nav

Inkoop Edelmetaal - Amsterdam

Welkom bij Inkoop Edelmetaal!

https://www.inkoopedelmetaal.nl/media/wysiwyg/wilhelminalaan-baarn-klein.jpg

U kunt bij ons terecht voor de inkoop van uw zilver en goud. Wij zijn gespecialiseerd in de inname van gouden en zilveren baren en munten. Inkoop Edelmetaal is al jaren een begrip in de markt en werkt met vaste biedgaranties, zodat u altijd zeker bent van een eerlijke prijs. Zo bieden we voor alle goudbaren 98% van de huidige goudprijs en voor gouden munten betalen we 100% van de huidige goudprijs (bij gouden 1 troy ounce munten).

Verkopen kan eenvoudig en veilig online via de website: www.inkoopedelmetaal.nl.

U kunt op de website alle producten terugvinden die wij inkopen en hierbij staat tevens de huidige inkoopprijs weergegeven. De prijzen van het goud en zilver worden iedere 5 minuten automatisch geladen en aan de hand van onze formules komen zo de biedprijzen tot stand. Zo bent u verzekerd van de beste prijs voor uw goud en zilver! Als u op de website de producten die u wilt verkopen opgeeft dan kunt u een verkooporder plaatsen. Hierbij kunt u ook aangeven op wat voor manier u de transactie wenst af te ronden. Zo is het mogelijk om een afspraak te maken bij ons kantoor te Baarn (vlakbij Amersfoort, ongeveer een uur rijden vanaf Amsterdam). Het is daarnaast mogelijk om Mikropakket uw edelmetaal op te laten halen.

In Amsterdam en omstreken gebeurt dit doorgaans in de ochtend maar u kunt zelf ook afstemmen hoe laat de koerier ongeveer langskomt. Is uw edelmetaal opgeslagen bij Amsterdam Safe? Ook dan kunnen we uw goud en zilver eenvoudig inkopen. U dient ons een volmacht te geven zodat we uw edelmetaal in ontvangst kunnen nemen en vanuit Amsterdam veilig en verzekerd kunnen vervoeren. Een uitzondering is van toepassing op btw vrij zilver en platina opgeslagen in het douane entrepot van Amsterdam Safe, dit soort goederen kunnen namelijk niet vervoerd worden.

De prijzen voor de inkoop van uw goud en zilver staan vast op het moment dat u de verkooporder plaatst. Vervolgens maken wij het bedrag over op uw bankrekening. Komt u langs op ons kantoor te Baarn, dan is het in overleg ook mogelijk om het bedrag contant te ontvangen.

Inkoop Edelmetaal wordt door haar klanten gewaardeerd met een gemiddelde beoordeling van 9.5.
Wij staan voor een eerlijke prijs en een snelle, discrete en correcte afwikkeling van de inkoop van uw edelmetaal.

 

Meer weten? Bekijk onze website of bel ons op 035 20 313 81