Toggle Nav

Goudkoers

Goudkoers van afgelopen 72 uur (notering in euro's en per troy ounce)

http://www.igolder.com/GoldChart.ashx?w=984&h=500&hours=72&currency=EUR&tz=W.%20Europe%20Standard%20Time&unit=oz

 

Goudprijs van afgelopen 60 dagen (notering in euro's en per troy ounce)

http://www.igolder.com/GoldChart.ashx?w=984&h=500&months=60&currency=EUR&tz=W.%20Europe%20Standard%20Time&unit=oz

 

 

De goudkoers op deze website is real-time gekoppeld aan de beurskoers. Deze koers wordt continue geactualiseerd. Op het moment dat u een verkoopopdracht in de 'winkelwagen' plaatst geldt de koers van dat moment en na het afronden van uw verkooporder is daarmee uw verkoopprijs vastgelegd. Deze prijs kan niet meer worden aangepast en is dus definitief.

Over de goudkoers kan uiteraard niet onderhandeld worden. Evenmin kunt u na het afronden van uw verkoopopdracht terugkomen op de prijs indien bijvoorbeeld de goudkoers stijgt of daalt. Twijfelt u over het ideale verkoopmoment, dan adviseren wij u om te wachten zodat u achteraf geen spijt krijgt. U kunt ook aangeven dat u de prijs wilt vastleggen zodra u bij ons op kantoor bent om uw verkooporder af te ronden tegen de goudprijs van dat moment.

In het weekend, buiten de beurstijden om (vrijdagnacht 0:00 uur tot zondagnacht 0:00 uur), is de koers een statische koers. De verkoopopdracht die u dan verstrekt is tegen de dan geldende koers en wordt als zodanig verwerkt. 

Voorspellingen over koersverloop geven wij u nooit. Heeft u toch nog een vraag, dan ontvangen wij deze graag via info@inkoopedelmetaal.nl