Zoeken

Edelmetaal Beheer Nederland

Edelmetaal Beheer Nederland

Opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland

Indien u edelmetaal hebt opgeslagen bij Edelmetaal Beheer Nederland kunt u uw edelmetaal verkopen bij Inkoop Edelmetaal.
Bij het aanmaken van uw verkooporder kiest u de gewenste producten en vult u de aantallen in. Vervolgens kunt u de verkooporder doorvoeren en als verzendmethode kiezen voor Verkoop uit opslag bij EBN.

Inkoop Edelmetaal is een zusteronderneming van Edelmetaal Beheer Nederland en zal op basis van uw verkooporder valideren of uw edelmetaal daadwerkelijk bij Edelmetaal Beheer Nederland is opgeslagen. Vervolgens wordt binnen enkele dagen de transactie verwerkt en ontvangt u van Inkoop Edelmetaal een bevestiging zodra de betaling is voldaan, terwijl Edelmetaal Beheer Nederland de uitslag van uw edelmetaal schriftelijk zal bevestigen.

Goud opslag

Goud opslag

Het is mogelijk om uw goud, dat is opgeslagen bij EBN, te verkopen via onze website. Dit goud wordt vervolgens vanuit de opslaglocatie verplaatst naar het magazijn van Inkoop Edelmetaal.
Goud opslag

Zilver opslag

Het is mogelijk om uw btw-vrije zilver, dat is opgeslagen in het douane depot van Loomis in Zurich, te verkopen aan Inkoop Edelmetaal. Aangezien dit gaat om btw-vrije goederen zal het edelmetaal de kluis niet verlaten en worden overgeboekt van uw account naar ons account.

Opslag locaties

Opslag in Nederland
Vanuit Rotterdam zullen wij uw edelmetaal vervoeren naar ons magazijnadres voor de verdere verwerking. Dit heeft logistiek vaak wat tijd nodig, maar dat is niet van invloed op de verwerkingstijd van uw verkooporder. Zodra Edelmetaal Beheer Nederland de aanwezigheid van uw edelmetaal bevestigd kan de verkooporder worden uitgevoerd en uitbetaald. Dit is doorgaans binnen 3-4 werkdagen geregeld.

Opslag in Zwitserland
Indien u edelmetaal verkoopt dat in Zwitserland is opgeslagen kan het voorkomen bij zilver, platina en palladium dat dit in een douane-depot is opgeslagen. De regelgeving hierbij schrijft voor dat het edelmetaal dit depot niet kan verlaten. Inkoop Edelmetaal koopt uw edelmetaal in tegen dezelfde biedgaranties als bij andere transacties en zorgt voor de verdere verwerking binnen de opslaglocatie in Zurich.

Betrouwbaar en gemakkelijk

Gegarandeerde afname U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website
Verzekerd verzonden Kies uit afleveren bij een servicepunt of kantoorbezoek
Uitbetaling binnen 24 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur. Per bank of contant.
Verkoop direct uw edelmetaal

Veelgestelde vragen

Vragen over Edelmetaal Beheer Nederland

Hoe werkt het verkopen vanuit Edelmetaal Beheer Nederland?
Indien u edelmetaal bij The Silver Mountain hebt gekocht in combinatie met opslag bij Edelmetaal Beheer Nederland dan kunt u dit edelmetaal weer aan ons terugverkopen. Inkoop Edelmetaal is een zusteronderneming van The Silver Mountain.

Bij het invoeren van uw verkooporder kunt u aangeven dat u wilt verkopen vanuit de opslag van Edelmetaal Beheer Nederland. Middels de bewaarnemingsovereenkomst is een volmacht ondertekend die Edelmetaal Beheer Nederland in staat stelt om uw edelmetaal te overhandigen aan Inkoop Edelmetaal.

Op deze manier is het mogelijk om uw verkooporder rechtstreeks af te wikkelen en dit is doorgaans binnen 3 a 4 werkdagen verwerkt. U ontvangt van Inkoop Edelmetaal een bevestiging zodra het bedrag is voldaan en vanuit Edelmetaal Beheer Nederland volgt een bevestiging dat het edelmetaal uit uw kluisruimte is uitgeslagen.
Wat kopen jullie in via Edelmetaal Beheer Nederland?
Alle producten die u ziet op de website van Inkoop Edelmetaal kunt u aan ons verkopen, ook als deze zijn opgeslagen bij Edelmetaal Beheer Nederland.
Kan ik ook goederen uit het douane depot verkopen?
Ja, dit is mogelijk. Dit geldt zowel voor btw-vrij zilver, als platina en palladium.
Meer vragen? Ga naar onze klantenservice