Zoeken

Verkopen met privékoerier

Huiskoerier

Privékoerier

Heeft u een verkooporder voor een groot bedrag of gaat het om een hoog gewicht? Dan kunt u ervoor kiezen uw order op te laten halen door onze privékoerier voor een veilige en gemakkelijke overdracht. De kosten voor het ophalen door de huiskoerier zijn €100,- en we maken na het plaatsen van de verkooporder een afspraak met u aan huis.

Onze privekoerier is beschikbaar voor verkooporders in Nederland. In Belgie is het op aanvraag mogelijk om gebruik te maken van deze koeriersdienst.

Veilig en discreet

  • Onopvallige busjes verzorgen onze bezorgingen.
  • Onze koeriers dragen geen uniformen voor discretie.
  • Bij levering is altijd een handtekening vereist.
Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Hoe verpak ik mijn edelmetaal?

Gebruik stevig karton Zorg ervoor dat het pakketje stevig is ingepakt en dat het niet rammelt, zodat het discreet verstuurd wordt.
Controleer het pakket Het pakket dient van buitenaf geen mankementen te hebben en in goede conditie overgedragen te worden.
Verzegel het pakket We adviseren om het pakket goed dicht te tapen, zodat het pakket niet ongemerkt geopend kan worden tijdens transport.
Vermijd waarde-gerelateerde termen op het pakket Het is niet nodig om onze naam op het pakket te vermelden, wij zorgen zelf voor een adressticker voor de verzending naar ons magazijn.

Betrouwbaar en gemakkelijk

Gegarandeerde afname U kunt alle munten en baren die wij inkopen terugvinden op onze website
Verzekerd verzonden Kies uit afleveren bij een servicepunt of kantoorbezoek
Uitbetaling binnen 24 uur We betalen het bedrag doorgaans binnen 24 uur. Per bank of contant.
Verkoop direct uw edelmetaal

Veelgestelde vragen

Vragen over het verzenden van uw edelmetaal

Wat houdt jullie privekoerier in?
Onze privekoerier is medewerker van Inkoop Edelmetaal en The Silver Mountain die waardevolle pakketten verzekerd en discreet op afspraak ophaalt en levert bij onze klanten.

Het voordeel van onze privekoerier is dat deze op afspraak bij u langskomt en dat u een specifiek tijdsvenster kunt afspreken. Ook wordt de zending met uw bijzijn gecontroleerd én ontvangt u direct een getekende ontvangstsbevestiging voor akkoord.
Wanneer kan ik het beste kiezen voor de privékoerier?
Wij adviseren om gebruik te maken van onze privékoerier bij grotere verkooporders, met een waarde vanaf €50.000,-. Ook als u een specifiek tijdsvenster wilt afstemmen geeft onze privekoerier net wat meer flexibiliteit dan onze huiskoerier.

Beide verzendmethoden zijn overigens volledig verzekerd.
Op welke dagen is de privekoerier beschikbaar?
De beschikbaarheid is afhankelijk van marktomstandigheden en doorgaans kunnen we binnen twee à drie weken voor iedere locatie in Nederland een afspraak inplannen. Dedicated transport is tegen een meerprijs ook mogelijk indien u op kortere termijn wilt overgaan tot verkoop en afwikkeling van uw verkooporder.
Meer vragen? Ga naar onze klantenservice