Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

Oostenrijkse zilveren munten verkopen


1 troy ounce zilveren Philharmoniker munt 1 troy ounce

€ 30,95

Toevoegen winkelwagen

Oostenrijkse zilveren munten verkopen

Op Inkoop Edelmetaal kunt u uw Oostenrijkse zilveren munten verkopen tegen de beste prijs van Nederland. Munze Osterreich, ook wel bekend als de Austrian Mint, is verantwoordelijk voor de productie van zilveren munten binnen Oostenrijk. Munze Osterreich is een wereldspeler in de internationale muntindustrie en staat bekend om de indrukwekkende verzamelmunten die zij leveren aan vele landen over de hele wereld. Daarnaast produceert het munthuis één van de meest populaire zilveren beleggingsmunten uit Europa: de zilveren Philharmoniker. Wij bieden 107% van de actuele zilverprijs voor zilveren beleggingsmunten.

De bekendste zilveren munten uit Oostenrijk   

Munze Osterreich slaat veel verzamelmunten met indrukwekkende ontwerpen. Deze munten hebben een uniek ontwerp en vaak een gelimiteerde oplage. U kunt ons taxatieformulier invullen voor een taxatie op afstand.

Naast verzamelmunten slaat het munthuis de wereldwijd erkende beleggingsmunt: de “Vienna Philharmonic”. Naast de zilveren variant kopen wij ook de gouden Philharmoniker en platina Philharmoniker in. De zilveren Philharmoniker wordt enkel geslagen in het formaat van 1 troy ounce. De gouden Philharmoniker daarentegen is verkrijgbaar in verschillende formaten van 1/25 troy ounce tot en met 1 troy ounce.

Het ontwerp van de Philharmoniker munten is uniek ten opzichte van andere beleggingsmunten. De achterzijde toont namelijk geen vorst of vorstin, maar de “Groot-Pipe Organ” van wenen uit de gouden Concert Hall, de thuisbasis van de Philharmoniker.

Uw Oostenrijkse munten veilig verkopen            

Op Inkoop Edelmetaal bent u verzekerd van een veilige verkoop. Het is mogelijk om uw producten langs te brengen, op te laten halen of verzekerd naar ons toe te sturen. Wij hanteren de beste prijs én service. 

Uw Oostenrijkse zilveren munten laten taxeren

Indien u munten heeft die u niet kunt terugvinden op onze website, dan kunnen wij deze op afstand voor u taxeren. Dit kan door het taxatieformulier in te vullen op onze website. Wij verzoeken u om het taxatieformulier zo compleet mogelijk in te vullen. 

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10