Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

Zilveren munten uit Zuid-Afrika verkopen


1 troy ounce zilveren Krugerrand munt 1 troy ounce

€ 30,90

Toevoegen winkelwagen

Zuid Afrikaanse munten verkopen

Heeft u zilveren munten uit Zuid-Afrika en wilt u die verkopen? Dat kan eenvoudig en gemakkelijk bij ons. Wij hanteren de hoogste biedprijs én service. Voor zilveren beleggingsmunten bieden wij 107% van de actuele zilverprijs. 

De bekendste zilveren munten uit Zuid-Afrika  

Zilveren munten uit Zuid-Afrika worden geslagen door de South African Mint. De bekendste zilveren munt uit Zuid-Afrika is de zilveren Krugerrand, deze zilveren beleggingsmunt wordt pas sinds 2017 geproduceerd maar wordt al wereldwijd erkend. Dit komt doordat de gouden Krugerrand 's werelds oudste beleggingsmunt is.

Uw Zuid-Afrikaanse munten veilig verkopen      

Als u uw Zuid-Afrikaanse zilveren munten wilt verkopen, dan kunt u via de website een verkooporder aanmaken en daarbij de gewenste afwikkelingsmethode kiezen. Het is mogelijk om een afspraak te maken bij een van onze kantoren in Baarn of Den Haag, daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw edelmetaal verzekerd te laten ophalen door onze koeriersdienst. Afhankelijk van de waarde van uw verkooporder is het ook mogelijk om een pakket te versturen via een PostNL-servicepunt, wij leveren daarvoor een verzendlabel aan en zorgen ervoor dat uw verkooporder door ons volledig verzekerd is tijdens transport. 

Uw Zuid Afrikaanse munten laten taxeren

Staat uw munt niet op onze website of heeft u een speciale Zuid-Afrikaanse (verzamel)munt? Vul dan ons taxatieformulier in. Wij zullen deze op afstand voor u taxeren, volledig vrijblijvend en onder voorbehoud. 

De betrouwbaarheid van de taxatie is afhankelijk van de aangeleverde data, waarbij met name het gewicht en gehalte van belang is. Als u ons taxatieformulier invult dan verzoeken we u om dat zo compleet mogelijk te doen, inclusief beschrijving van de munt en een scherpe foto. 

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10