Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

Zilveren munten uit Slowakije verkopen


1 kilo zilveren Silvernote muntbaar 1 kilo

€ 996,00

Toevoegen winkelwagen

Slowaakse zilveren munten verkopen

Op Inkoop Edelmetaal kopen wij uw zilveren munten uit Slowakije in tegen de beste prijs van Nederland. Onze biedprijzen worden iedere drie minuten aangepast aan de hand van de meest actuele zilverprijs. Voor zilveren beleggingsmunten bieden wij 107% van de actuele zilverprijs en voor zilveren muntbaren 107%. 

Ziet u uw munt niet op onze website? Vul dan ons taxatieformulier in voor een taxatie op afstand.

De bekendste zilveren munten uit Slowakije

De bekendste zilveren munt uit Slowakije is de zilveren Silvernote muntbaar. Deze muntbaar is uitgegeven door de Pressburg Mint uit Slowakije. 

Het unieke ontwerp van de Silvernote is gebaseerd op een modern bankbiljet met een abstracte achtergrond, een nominale waarde en vermelding van het land van uitgifte. Deze muntbaar bevat de kenmerken van een munt, een zilverbaar en een modern bankbiljet. De Silvernote muntbaar wordt verhandeld onder de margeregeling, waardoor er geen 21% btw wordt berekend wat wel het geval is bij zilverbaren.

De Silvernote muntbaar is geslagen in 99,99% puur zilver en is voorzien van een uniek baarnummer. De muntbaar is in verschillende formaten uitgegeven variërend van 100 gram tot en met 1 kilogram.

Voor uw zilveren Silvernote muntbaar bieden wij  107% van de actuele zilverprijs.

Uw Slowaakse munten veilig verkopen

Wanneer u ervoor kiest om uw zilveren munten aan ons te verkopen, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wij hanteren de beste biedprijs van Nederland, zorgen voor een snelle transactie en u kunt ervoor kiezen om uw zilveren munten verzekerd naar ons toe te sturen, langsbrengen op één van onze kantoren of oplaten halen door onze huiskoerier. Elke verkooptransactie, ongeacht aanleverwijze, is verzekerd onder onze verzekeringspolis.

Uw Slowaakse zilveren munten laten taxeren

Wilt u munten uit Slowakije verkopen die niet in het overzicht staan? Dan kunt u ons taxatieformulier invullen. Wij doen dan een bod, gebaseerd op de huidige zilverprijs.

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10