Zoeken
Filter binnen Zilveren munten:

Categorie

Land van herkomst

Gewicht

Zilveren munten uit Amerika verkopen


1 troy ounce zilveren American Eagle munt 1 troy ounce

€ 31,00

Toevoegen winkelwagen

Amerikaanse zilveren munten verkopen

Wij kopen uw Amerikaanse zilveren munten in tegen de beste prijs van Nederland. Voor de zilveren beleggingsmunten uit Amerika betalen wij 107% van de actuele zilverprijs. Onze biedprijzen worden dan ook iedere drie minuten aangepast aan de hand van de huidige zilverkoers.               

Het officiële munthuis uit de Verenigde Staten is de United States Mint. Dit munthuis is opgericht in 1792 door middel van de Coinage Act of 1972. 

De bekendste zilveren munten uit Amerika        

De bekendste zilveren munt uit Amerika is de American Silver Eagle. Dit is één van de bekendste zilveren beleggingsmunten ter wereld en worden sinds 1986 uitgegeven door de United States Mint uit Amerika. Het ontwerp van deze munt is in alle jaren gelijk gebleven. Het ontwerp, genaamd de “Walking Liberty”, toont de beeltenis van Vrouwe Fortuna met de tekst “Liberty – in God We Trust”. 

Voor uw zilveren Mexican Libertad munten bieden wij 107% van de actuele zilverprijs. Naast de zilveren Mexican Libertad munt, zijn er ook gouden, platina en palladium Mexican Libertad munten. 

Uw Amerikaanse munten veilig verkopen

Wanneer u ervoor kiest om uw zilveren munten aan ons te verkopen, profiteert u direct van een aantal voordelen. Wij hanteren de beste biedprijs van Nederland, zorgen voor een snelle transactie en u kunt ervoor kiezen om uw zilveren munten verzekerd naar ons toe te sturen, langsbrengen op één van onze kantoren of oplaten halen door onze huiskoerier. Elke verkooptransactie, ongeacht aanleverwijze, is verzekerd onder onze verzekeringspolis.

Uw Amerikaanse zilveren munten laten taxeren

Wilt u Amerikaanse zilveren munten verkopen die niet in het overzicht staan, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij taxeren uw zilveren munten en doen u een vervolgens een aanbod, gebaseerd op de huidige zilverprijs.

  • Vinkje Klantenbeoordeling: 9,8 / 10