Toggle Nav
Het is tijdelijk niet mogelijk om uw pakket te laten ophalen door onze vervoerder. We streven ernaar dit in juli weer mogelijk te maken.

Zilveren rijksdaalders (1959-1966)

Onze biedprijs: € 6,93
Zilveren rijksdaalders uit de periode 1959 - 1966 zijn geslagen in 72% zilver. Onze biedprijs is gebaseerd op de zilverwaarde en wij kopen deze munten tegen de beste prijs van Nederland.

Gegarandeerde afname

Gegarandeerde afname

Beste biedprijs van Nederland

Beste biedprijs van Nederland

Binnen 48 uur uitbetaald

Binnen 48 uur uitbetaald

Gegevens Zilveren rijksdaalders (1959-1966)

De zilveren rijksdaalders van de periode 1959 t/m 1966 zijn geslagen in 72% zilver. Deze munten wegen 15 gram bruto, waarvan 10,8 gram zilver. Op de voorzijde van de munt is een beeltenis weergegeven van Koningin Juliana en op de achterzijde is een afbeelding van het Nederlandse wapen zichtbaar. Net als de guldens en tientjes uit deze periode bevatten de rijksdaalders 72% zilver en wij verhandelen deze munten voor de zilverwaarde.

Bij het verkopen van deze rijksdaalders speelt verzamelwaarde geen rol. Het is ook niet relevant als sommige munten lichte krassen of andere gebruikssporen hebben, dat is namelijk gangbaar bij de munten die in omloop zijn geweest als betaalmiddel. U kunt op onze website aangeven welk aantal munten u wilt verkopen en bij het afwikkelen van de transactie zullen wij met een nauwkeurige weegschaal de hoeveelheid controleren en vervolgens uitbetalen.

 

Specificaties

Specificaties
Biedgarantie: 92% van de actuele zilverprijs
Land van herkomst: Nederland
Materiaal: Zilver
Gehalte: 72%
Gewicht: 15 gram