Toggle Nav

Oud goud verkopen

Hoe werkt het?

  1. Vraag een taxatierapport aan

  2. Laat uw goud (verzekerd) ophalen door onze koeriersdienst

  3. Taxatie Waarborg Holland per object met het gewicht en gehalte

  4. Ontvang het taxatierapport en ons inkoopvoorstel

  5. Wij betalen u 90% van de goudwaarde uit

Sieraden verkopen

 

U kunt uw oud goud zoals uw gouden sieraden verkopen bij Inkoop Edelmetaal tegen 90% van de actuele goudprijs. Bij de inkoop van oud goud werken wij samen met de Waarborg Holland, waar uw sieraden professioneel worden getaxeerd. U ontvangt een officieel taxatierapport waarin is aangegeven wat het gewicht en gehalte van uw sieraden is. Wij doen u daarbij een bod gebaseerd op de actuele goudprijs en betalen liefst 90% van de daadwerkelijke goudwaarde uit.

 

Taxatie door de Waarborg Holland

Waarborg Holland is gespecialiseerd in de taxatie van sieraden. U ontvangt dan ook een taxatierapport waarbij per sieraad het gewicht en gehalte staat aangegeven.

 

Versturen van uw sieraden

Wij kunnen uw sieraden volledig verzekerd laten ophalen met onze koeriersdienst. Uw oude goud wordt dan naar de Waarborg verzonden en u ontvangt daarna het taxatierapport met ons inkoopvoorstel.


Wilt u uw gouden sieraden verkopen? U kunt bij ons een aanvraag indienen waarna wij contact met u opnemen om dit te regelen. We noteren dan wat u precies wilt verkopen en plannen de ophaalopdracht met onze koeriersdienst in. Vul daarvoor het onderstaande formulier in.

 

Wij kopen oud goud in vanaf 50 gram

Aanvraagformulier

Keurtekens goud, zilver en platina

Download PDF

Voorbereiding sieraden verkopen

pdf

Download PDF